Digidexo.com

Hvordan fikse en Mørk Upper Lip

Melasma er en form for hyperpigmentering som kan være et resultat av genetikk eller soleksponering. Den danner ofte på overleppen, kinn, hake og panne. Det skjer når kroppen produserer for mye melanin i det bestemte området. Å behandle den kan du bruke en rekke kremer som oppmuntrer cellular regenerasjon. Det tar vanligvis ca fire til seks uker før du vil se en forskjell.

Bruksanvisning

Mørke Upper Lip Behandlinger

Bruk en hydrokinon krem for å lette over mørk leppe. Hydrokinon er et kjemisk middel som brukes til å lette huden eller fjerne mørke flekker. Styrken av hydrokinon, avhenger av den prosentvise innhold. Hvis legen din tillater det, kan du bruke opp til 4 prosent hydrokinon krem. Påfør kremen til det berørte området bare. Vask hendene umiddelbart etter bruk det eller fingertuppene kan bleke. La hydrokinon holde på overleppen i minst åtte timer. Påfør hydrokinon krem ​​til det berørte området hver dag i minst fire uker. Du bør se resultater av da. Hvis du opplever hudirritasjon, ta kontakt med hudlege.

Påfør tretinoin krem for å fikse over mørk leppe. Tretinoin er et vitamin A derivat som hjelper løsner døde hudceller slik at ny hud kan danne. Det er også en god behandling for hudormer og whiteheads. Påfør en liten mengde på det mørke området før du går i dvale. Skyll den av så snart du våkner opp om morgenen. Fortsett å bruke den tretinoin krem ​​på overleppen annenhver natt. Kontinuerlig søknad om to uker vil redusere misfarging av overleppen.

Unn din misfarging med en azelainsyre krem. Azelaic acid krem ​​brukes til å bremse produksjonen av melanin i huden din. Melanin er det mørkt pigment som bestemmer din hudfarge. Det syre krem ​​kommer vanligvis fra rug, hvete og bygg. Bruk den på over mørk leppen hver dag. Vask den av om natten og søke igjen daglig. Kontinuerlig program vil gi resultater i en måned til seks uker. Hvis du opplever hud komplikasjoner som rødhet, kløe eller svie, slutte å bruke azelainsyre krem ​​umiddelbart.

Bruk en kjemisk peeling for å lette over mørk leppe. Hvis over mørk leppe ikke reagerer på andre hud whitening agenter, deretter en kjemisk peeling kan være løsningen. Kjemisk peeling er vanligvis brukes til å behandle milde forbrenninger som solbrenthet. Påfør kjemisk peeling på overleppen til du ser at den gamle huden er peeling off. Styrken av kjemisk peeling avhenger av dens type. En av de mildeste er glykolsyre. Du kan kjøpe den på de fleste stoff butikker. Påfør glykolsyre om kvelden før du går til sengs i fire til seks uker. Du vil se en merkbar reduksjon i det berørte området.