Digidexo.com

Hvordan bruke en TENS Unit

Et titalls enhet eller transkutan elektrisk Nerve Stimulator er en bærbar enhet som brukes for å behandle smerte som et alternativ til medisinering. TENS enheter gir elektrisk stimulering til nerver i områder med smerte. Sensasjonen fra TENS enhet elektroder forårsake nerver til å endre meldingene de sender til hjernen. TENS enhet pads gi nerver en prikke som avbryter oppfatningen av smerte. Ved hjelp av en TENS enhet for smerte er ikke en kur, det bare gir inntrykk av å oppleve mindre smerter. Titalls enheter bruker ni volts batterier og de er mindre enn en personlig CD-spiller.

Bruksanvisning

•  Vask huden. Påfør rubbing alkohol hvor du planlegger å stikke TENS-enheten pads og la området tørt.

Gni gel på siden av putene som går mot huden. Bruk gasbind tape for å holde TENS enhet pads på plass.

Plugg ledningen kontaktpinnene i TENS enhet elektroder inne putene. Plugg den andre enden av ledningene inn TENS-enheten.

Vri bryterne opp langsomt til stimulering er tilfredsstillende. En innstilling styrer intensiteten av det elektriske signal, det andre styrer hastigheten.

Clip TENS-enheten på et belte eller bære den i en lomme til å bruke ditt skjønn.

Tips og advarsler

  • Hvis et titalls enheten tilbyr ingen lettelse, eller hvis smertene blir verre, endre plasseringen av putene. Ta elektrodene en gang om dagen og rengjør huden under.
  • Ikke ta med en TENS enhet inn i badekar eller dusj.