Digidexo.com

Medisinsk behandling for Sun Poisoning

Photodermatitis er den medisinske termen for både solbrenthet og sol forgiftning. Photodermatitis er definert som hudens reaksjon på over eksponering for solen. Søn forgiftning symptomer tendens til å være mer alvorlig, noe som gjør den lidende mer ubehagelig.

Symptomer

Karakterisert Sun forgiftning og solbrenthet er typisk kjennetegnet ved de samme symptomene med unntak av solen forgiftning å være mer alvorlig. Solbrenthet symptomer er rødhet, kløe og avskalling, og alvorlig solbrenthet og sol forgiftning kan være ledsaget av blemmer som fører til infeksjon, kvalme, brekninger, svimmelhet, hodepine, høy feber, væsketap og elektrolyttforstyrrelser.

Behandlinger

Sun forgiftning behandles på samme måte som en hvilken som helst allergisk eksem. Våte omslag kan brukes til å lindre brenne etterfulgt av en fuktighetskrem for å lindre symptomene. En anti-inflammatorisk kan foreskrives, og et antihistamin tatt for kløe, så vel som, IV væsketerapi.

Hjem Behandling

Påfør våte omslag og aloe vera gel på huden. Drikk rikelig med væske og ta aspirin for å redusere hevelse. En beta-karoten supplement kan anvendes for å redusere inflammasjon i tillegg.

Risikofaktorer

Mennesker med lys hud og rødt eller blondt hår er mer utsatt med sol og overeksponering for solen. Medisiner som p-pille og anti-depressiva, blant andre, kan også øke risikoen for sol forgiftning.

Forebygging

Bruk en hatt og / eller sitte i skyggen når du er i solen. Bruk UV-beskyttende solkrem SPF 30 eller høyere og spise matvarer som gulrøtter, fisk og grønn te for å bidra til å redusere hudens reaksjon på solen.

Alvorlige symptomer

I alvorlige tilfeller når feberen kommer over 104 grader Fahrenheit, pasienten ormekur eller i ekstrem smerte, vil pasienten trenger å gå til legevakten, der IV væsker kan administreres og en muntlig steroid gis for å redusere betennelse.