Digidexo.com

Hvordan finne en barnelege i Australia

Hvordan finne en barnelege i Australia


Færre enn 1.000 barneleger i praksis i Australia, ifølge en rapport fra den australske Medical Workforce Advisory Committee, og de fleste barneleger har en tendens til å klynge i store byer. På grunn av den demografiske utviklingen og det faktum at barneleger i Australia jobber som konsulenter, ikke generalister, finne en barnelege i Australia kan virke som en skremmende oppgave. Takket være fellesskapets ressurser og verktøy tilgjengelig på nettet, men å finne en barnelege - i Sydney, Perth eller andre steder i Australia - er en enkel prosess.

Bruksanvisning

Bruk online søkeverktøy. Nettsteder som HealthEngine Australia vil hjelpe deg å finne en bestemt spesialist, for eksempel en barnelege i din by eller postnummer. Oppgi type ekspert du trenger, din by eller postnummer, og klikk på "Søk". HealthEngine gir en liste over barneleger i ditt område; hvis databasen har ingen oppføringer for ditt område, gjør at verktøyet du søke nærliggende byene også.

søke ressurser fra lokale barnesykehus. Hvis du er ny i et nabolag og trenger en barnelege, ringer de lokale barnesykehus er en måte å finne en barnelege raskt, ifølge australske foreldre nettsiden Raising Children Network. Barns sykehus som Royal Children Hospital Melbourne tilbyr også ressurser på sine nettsider.

Kontakt yrkesgrupper. Profesjonelle medlemsorganisasjoner for barneleger i Australia er en god kilde til å besøke når vi leter etter en barnelege. For eksempel har Royal Australasian College of Physicians en spesiell divisjon fokusert på pediatri og barnehelse som representerer behovene til alle australske barneleger. Fordi profesjonelle grupper som RACP arbeide med barneleger daglig, kontakte divisjon og ber om ressurser til å finne lokale barneleger vil hjelpe i søket.

Spør en sykepleier. Hvis du har problemer med å finne en barnelege, ta kontakt med lokalsamfunnet helsesøster, sier Raising Children Network. De fleste samfunnet helse sykepleiere er klar over alle de barneleger praktisere i et gitt samfunn, så be om hjelp til å finne barnet ditt en lege er en enkel ting å gjøre.