Digidexo.com

Slik Cure Hotflashes

Slik Cure Hotflashes


Når du går gjennom perimenopause og overgangsalder, kan hetetokter bli en vanlig foreteelse. Du føler deg får varmt som huden din flush og du begynner å svette. Hjertet ditt kan selv begynne å rase før hot flash er over. Frekvensen varierer fra noen få uker til ett en dag eller mer, og når de skjer om natten de kan også forstyrre søvnen din. Heldigvis, det er skritt du kan ta for å kurere, eller i det minste kontroll, hetetokter, slik at de ikke forstyrrer livet ditt.

Bruksanvisning

Dress i lag, slik at du enkelt kan fjerne klær hvis du begynner å føle overopphetet. The Mayo Clinic sier at selv en liten økning i kroppens temperatur kan antenne en varm flash. Så snart du begynner å føle varmen, kle av et lag for å hjelpe kroppen kjøle ned før en hot flash tar tak.

Drikk noe kaldt å drikke så snart du føler en hot flash begynnelsen. Hvis det er mulig, bør du også flytte til et kjøligere område som en luftkondisjonerte rom. Du kan også stå foran en vifte eller et åpent vindu. Ideen er å kjøle seg ned på den måten du kan.

Unngå varme og og altfor krydret mat, samt koffeinholdige drikker og alkohol. Ifølge Mayo Clinic, kan alle disse elementene føre til en varm flash. Du kan til og med begynne å gjenkjenne spesifikke matvarer og drikke som utløser deg slik at du kan holde seg borte fra dem.

Praksis dyp, langsom abdominal pust. The Mayo Clinic sier at dette er kjent som "tempo åndedrett", og det kan forebygge eller forkorte hetetokter. Det bør gjøres to ganger om dagen som et forebyggende tiltak, og du viser også gjøre det hvis du føler en hot flash start. Inhalerer dypt i 5 sekunder mens du skyver ut på magemusklene. Pust ut i 5 sekunder, trekke magemusklene opp og inn.

Se legen din for en resept behandling som hormonbehandling eller anti-depressiva. Hvis andre metoder ikke er lindrende hetetokter og de er i konflikt med din daglige komfort, kan en resept hjelpemiddel gi lindring. Disse behandlingene kan ha bivirkninger, så diskutere alle alternativene med legen din for å sikre at du velger den beste for dine individuelle omstendigheter.

Tips og advarsler

  • Selv om yoga, meditasjon og andre stresslindrende aktiviteter ikke vil kurere hetetokter, de kan være nyttig i å kontrollere sine effekter. For eksempel peker Mayo Clinic ut som hetetokter kan forstyrre din hvile, men pass på at du er avslappet vil bidra til å sikre en dyp og rolig søvn.
  • Mange kvinner prøver naturlig rettsmidler som klaseormedrue, soya, rødkløver eller vitamin E, men det er ingen vitenskapelige bevis for å sikkerhets deres effektivitet i herding hetetokter. Studier, for eksempel en 2006 studie av klaseormedrue ved National Institutes of Health, viser at de ikke er mer effektiv enn placebo.