Digidexo.com

Behandling av Bakre Knee Pain

Kneet er et av de hardest arbeidende leddene i kroppen din. Kneet består av kneskålen, er baksiden av som dekket med glatt brusk slik at kneet til jevnt flex og utvide. Den vanligste årsaken til knesmerter er fra en skade, fall eller leddgikt. Hvis smertene er i ryggen, eller posterior, av kneet, er det mulig at du har osteoporose --- en form for leddgikt som ødelegger brusk. Hvis problemet ditt er betennelse, kan den ha blitt forårsaket av en skade til felles.

Joint Pain

Knehasecyste cyste, også kalt Baker Cyste, er et eksempel på en tilstand som påvirker leddet i kneet. Denne forstyrrelse oppstår når kneleddet blir betent og consequentially forårsaker svelling av en liten væskefylt sekk, som kalles bursa, på baksiden av kneet. The Sports Injury Clinic, en informativ nettside som drives av en sports-vitenskap ekspert, rapporterer at symptomene er ganske akutt. Hevelse i bursa kan vokse til størrelsen på en golfball, vil du føle trykket i kneet og inn i leggmuskelen. Du vil sannsynligvis ha problemer med å trene og litt ubehag vandre. Hvis symptomene ikke forsvinner etter en uke eller så med litt hvile, anvende og ispose til området for å redusere hevelse og heve beinet til å holde væsker fra akkumuleres i kneet vev, vil du ønsker å se en ortopedisk spesialist for å diskutere dine kirurgiske alternativer.

Gikt

The Mayo Clinic, en landsdekkende medisinsk praksis, viser at to av de vanligste formene for leddgikt av kneet er osteoporose og leddgikt. Osteoporose er den mest vanlige form av leddgikt. Den er karakterisert ved degenerering av brusk --- en tilstand som notorisk vanskelig å behandle, siden det ikke er noen blodstrømmen til brusk. Revmatoid artritt er den mest ødeleggende form for leddgikt. Det kan føre til smerter, tap av bevegelse, deformitet og stivhet. Medisiner kan bidra til å redusere hevelse og smerte. De kne og skulder Centers of New Jersey og Pennsylvania anbefaler ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) som Advil og Motrin, som begge er tilgjengelige uten resept over disk. For mer moderate smerter, kan legen forskrive en langtidsvirkende smertestillende middel som tramadol (merkenavn Ultram) eller et narkotisk smertestillende middel som Vicodin for sterke smerter.

Andre behandlinger

Overvekt og fedme kan forverre posterior knesmerter. Knærne er spesielt sårbare fordi de bære hele vekten av kroppen din. Å miste vekt med diett og mosjon kan ta en enorm mengde presset ut av ledd og selv redusere eller eliminere smerte som er forbundet med en skade. Iført en knee brace vil holde felles stødig. Hvis smertene er moderat til alvorlig, kan det hende du trenger å bære en spenne og bruke krykker i flere uker, slik at kneet har tid til å gro.