Digidexo.com

Rask og Sunn Vekttap Plans

Rask og Sunn Vekttap Plans


De nøkkelen til vellykket rask og sunn vekttap er å balansere antall kalorier du forbruker med mengden av daglig mosjon du får. Ifølge US Department of Agriculture National Nutrient Database, spise mer mat som er lavere i kalorier vil hjelpe deg å holde full og redusere vekten raskt. Noen av vekttap planer fokusere mer på lommeboken enn de gjør på vekttap og din helse. Lær å balansere kalorier og fysisk aktivitet for å oppnå vekttap som vil forbli konsekvent.

Diet Shakes og barer Meal

Noen kommersielle diett planer råde deg til å drikke flere diett shakes om dagen eller spise et måltid bar for å redusere kalorier, øke metabolismen og få ernæring. Dessverre, ifølge USDA National Nutrient Database, i kjølvannet av å stoppe denne typen slanking resultater i å få all vekten tilbake. Noen bruker disse diettene og spise mer måltid barer da de er ment å spise. Andre drikker flere drinker enn de trenger. Få ekstra vekt ender opp med å bli det endelige resultatet. I stedet for å betale for denne type plan, konsumere sunne drinker med måltider for vellykket vektreduksjon.

Øk høy tetthet Foods

For rask vekttap som er sunt, bør du spise mer. Ikke reduser mengden mat du spiser. Kroppen føles sultet. Du gjør usunn mat valg. Øk fiberrik mat og mat som inneholder vann. Ifølge USDA National Nutrient Database, vil høy tetthet matvarer hjelpe deg å miste vekt raskt og sunt. Du vil være i stand til å spise større mengder mat for å fylle deg opp og redusere sjansene for å gjøre dårlige matvalg. For eksempel, øke inntaket av rå grønnsaker og frukt til hvert måltid og for snack spising. Disse matvarer fylle deg opp uten vesentlig økning kalorier.

Mindful Eating

Mindful spise er prosessen med å betale oppmerksomhet til hva du spiser før du setter den på tallerkenen din og under måltid eller snack. Mindful spise gjør det mulig å fordøye maten effektivt. Vær oppmerksom på hva mat valgene du gjør, før du legger dem på tallerkenen din. Se på delene. De fleste av oss vil spise før platene er rene. Hvis du ikke fyller opp tallerkenen, du kommer til å spise mindre. For eksempel spre dine grønnsaker på tallerkenen din slik at det ser fyldigere.

Fokus på å tygge og nyter å spise hver matbit. Du vil nyte smaker mer enn rushing gjennom ditt måltid eller spise mens du gjør andre aktiviteter. Magen har tid til å la hjernen din vet at det blir full. Det er ikke nok tid til å registrere fylde når du spiser raskt. Du er mer sannsynlig å spise større mengder når dette skjer. Fokusere på øyeblikket og nyte måltid eller snack ganger.