Digidexo.com

Alternative Cures for gikt

Urinsyregikt er en ødeleggende sykdom som fører til en opphoping av urinsyre i leddene, noe som fører til uutholdelig smerte. Ifølge Mayo Clinic, "Normalt løser opp urinsyre i blodet og passerer gjennom nyrene i urinen. Men noen ganger kroppen din enten produserer for mye urinsyre eller nyrene skille ut for lite urinsyre." Mens på den tiden av en gikt angrep alle typer medisiner kan være velkommen, er det mange alternative behandlinger til gikt som er tilgjengelige for ikke bare kurere gikt seg selv, men også oppfordre hele kroppen velvære.

Herbal rettsmidler

Gikt lider kan slå til naturmidler for å stoppe oppbyggingen av urinsyrekrystaller i leddene og hindre urinsyre fra å returnere. Ifølge Natural Cures for gikt, følgende urter er spesielt effektive i herding tilstanden: Djevelens klo (anti-inflammatorisk og senker mengder urinsyre), Gravelroot (vanndrivende og nyre-støtte), gurkemeie (anti-inflammatorisk), og Nettle Root (nyre-støtte). En homøopatisk lege kan hjelpe enkeltpersoner til å finne hvilke urte gikt rette er best for deres livsstil, så vel som en som fungerer godt med andre medisiner som de tar.

Vitamin Support

Vitaminer og mineraler er også svært nyttig i bekjempelsen av gikt og ikke har bivirkninger som tradisjonelle legemidler gjøre. De tre mest effektive vitaminer og mineraler for å behandle gikt er: vitamin C, B-kompleks vitaminer og folsyre. Vitamin C fungerer ikke bare å kvitte kroppen av urinsyre, men også virker ved å hindre urinsyre fra å bygge opp igjen. B-kompleks vitaminer støtte kroppens naturlige nedbrytning av urinsyre. Folsyre arbeider for å redusere den totale mengden av urinsyre i blodet. Vitaminer kan enten tas som kosttilskudd eller funnet i matvarer.

Mat Alternativer

Tilnærminger til herding gikt som fokuserer på endringer i kosten er todelt. En er å redusere matvarer som oppmuntrer oppbygging av urinsyre, og den andre er forbruker mer mat som fjerner og beskytter kroppen fra samler for mye urinsyre. Matvarer som bør unngås inneholde purine. Eksempler på purine inneholder matvarer primært omfatte innmat og svært bearbeidet kjøttprodukter. Omvendt, matvarer som støtter kroppen og redusere tilfeller av gikt inkluderer frukt (særlig kirsebær), mørke grønne grønnsaker, befestet brød og frokostblandinger, og egg.

Livsstil

Endre din livsstil er også en viktig del av å finne en alternativ kur for sykdommen. En god start er vekttap og mosjon. Moderat trening bidrar til å eliminere urinsyre fra systemet og hjelper kroppen å bekjempe fremtidige gikt angrep. Videre vil trening kombinert med urte kosttilskudd og kosttilskudd endringer føre til total kropps velvære for gikt lidende som ikke bare vil kvitte seg med gikt, men forhindre en rekke lidelser.

Advarsel

Det er viktig å oppsøke lege eller homeopathic utøveren før du tar fatt på et nytt regime for å bekjempe gikt. Ikke stopp reseptbelagte medisiner uten å konsultere lege, fordi det kan føre til alvorlige konsekvenser.