Digidexo.com

Hva er de systemiske effekter av alkohol?

Hva er de systemiske effekter av alkohol?


Kortsiktige effekter av alkohol kan inkludere brekninger, depresjon, nedsatt evne for seksuell ytelse, tap av muskelkontroll, bevisstløshet, svimmelhet - noen ganger referert til som "seng-spinn" - desorientering og kvalme. Langsiktige effekter på kroppen kan inkludere kreft, skader på lever og hjerne, hjerneslag, organsvikt, forkrøplet intellektuelle evner og diabetes.

Utseende

Spesielt i tilfeller av alkoholikere, kan alkohol påvirke utseendet av en person ved glassaktige øyne, kviser i huden og sprukne lepper. Alkohol kan kjøre en til å være enten overvektige på grunn av ekstra kaloriinntak eller undervektig og underernært ved å ha alkohol går foran næringsstoffer ellers mottatt fra mat og alkoholfrie drikkevarer.

Bakrus

Årsaken til en bakrus har vært knyttet til flere faktorer, inkludert dehydrering på grunn av alkoholens effekt på blæren, drukkenskap og toksin inntak. Det er mange foreslåtte metoder for bakrus forebygging som kontrollert alkoholforbruk, drikkevann i mellom alkoholholdige drikkevarer som å tynne alkohol eller drikker på full mage.

Leveren

Leveren er en kjertel organ som detoxifies giftige stoffer, beskytte kroppen fra sine skadelige effekter. Når tvunget til å absorbere for mye alkohol på en gang, vil leveren produsere giftige stoffet acetaldehyd som kan påvirke mage, lever og hjerne. Overflødig inntak av alkohol kan føre til leversykdom og leversvikt.

Brain

Alkohol kan påvirke hjernen i form av svinn, forringelse og forårsaker skade på frontallappene i hjernen som styrer våre følelser og personlighet. Alkohol kan også nekte en person hemming og dom, som fører dem til å gjøre noe de ellers ikke ville gjøre i en nøktern ramme i sinnet.

Graviditet

Under graviditet uansett hva du drikker babyen din også drinker, inkludert alkohol. Alkohol er en teratogen, som er et middel som forstyrrer utviklingen av embryoet. Alkoholforbruk under svangerskapet kan føre til en spontanabort eller fødselskomplikasjoner. Drikking under svangerskapet kan også føre til føtalt alkoholsyndrom, noe som kan resultere i vekst problemer, ansikts skjemmende, lidelser som involverer nervesystemet og forkrøplet intellektuell vekst. Forbruk kan også påvirke barnet gjennom morsmelk, noe som kan bli forurenset med alkohol.

Oversikt

Men når det brukes i moderate mengder alkohol kan faktisk gjøre kroppen godt. Legene har funnet et glass rødvin om dagen hjelper lavere kolesterol og bidrar til å bekjempe hjertesykdom.