Digidexo.com

Alternative medisiner for viker tannkjøtt

Viker tannkjøtt kan være et symptom på mange muntlige helseproblemer, ofte inkludert tannkjøttsykdom. Den beste måten å behandle mildt viker tannkjøtt og forhindre tannkjøttet fra blødning igjen er med regelmessig tannpuss, bruk av tanntråd og tungen skraping. Men det er mange alternativer til reseptbelagte medisiner eller muligens kirurgi for viker tannkjøtt som kan fungere for deg, men du bør alltid la tannlege og annet helsepersonell vet om noen form for alternative medisiner du kan bruke.

Vitaminer

Vitamin C er en av de mest spioner alternative medisiner for viker tannkjøtt fordi et lavt inntak av vitamin C antas å føre til at noen tannkjøttsykdom. Naturligvis, den beste måten å overvinne denne mangelen er å få mer av næringsstoffet.

Vitamin C også hjelpemidler i produksjonen av kollagen, som er viktig for tannkjøttet, fordi kollagen er en av byggesteinene i tannkjøttet. Derfor, hvis du får nok vitamin C i kosten, kollagenproduksjonen vil bli stimulert til å hjelpe tannkjøttet reparere seg selv.

Vitamin C hjelper også øke immunsystem, så tar det kanskje være en fordel hvis tannkjøttet trekker seg tilbake på grunn av noen form for infeksjon.

Hvis du velger å ta vitamin C for viker tannkjøtt, bør du ta ca 3000 til 4000 milligram daglig, fordelt på flere doser, i henhold til Mother Nature hjemmeside.

Naturopathic leger tror at bioflavonoider bidra til å redusere betennelse som kan føre til at tannkjøttet trekker seg tilbake, og kan selv bidra til å reparere og helbrede tannkjøtt vev (referanse 2). Ifølge Mother Nature nettside, kan bioflavonoider selv øke effektiviteten av vitamin C når de to er sammen.

Folsyre er også kjent for å redusere betennelse og blødninger, og kan også hjelpe til med plakk som kan forårsake viker tannkjøtt i første omgang. Du bør ta mellom 400 og 800 milligram folsyre daglig, og du kan ta det i pilleform eller lage et munnvann ved å tømme innholdet i en folsyre supplement i et glass med varmt vann.

Urter

Det er flere urter som kan hjelpe med viker tannkjøtt. Echinacea stimulerer immunsystemet, å aktivere den del av immunsystemet som er ansvarlig for å bekjempe bakterier og infeksjoner som er noen ganger liggende årsakene til viker tannkjøtt.

Burdock root er en blodrenser som også bidrar til å bekjempe infeksjoner og reduserer betennelse, noe som kan forverre viker tannkjøtt.

Ginseng stimulerer immunsystemet og kan bidra til å reparere tannkjøttet som er betent og øm.

Hvis du velger å ta urter til å behandle dine viker tannkjøtt, bør du nøye følge doseringen på flasken for å unngå å ta for mye.

Andre Solutions

Mens du behandler dine viker tannkjøtt med alternative medisiner, bør du vite at det er en veldig sterk sammenheng mellom røyking og tannkjøttsykdommer som kan føre til at tannkjøttet å trekke seg tilbake. Så hvis du nå røyker, bør du vurdere å slutte å behandle viker tannkjøttet.

Å få mer fiber i kosten ved å spise matvarer som frisk frukt og grønnsaker i stedet for sukkerholdige matvarer kan bidra til å redusere plakk og bekjempe bakterier som kan forårsake tannkjøttsykdom.