Digidexo.com

Helbredende egenskaper av Amethyst

Helbredende egenskaper av Amethyst


Mennesker har brukt steiner for naturlig helbredelse i tusenvis av år. Forskjellige steiner gi et variert spekter av fordeler og ametyst har lenge vært antatt å ha mange helsebringende egenskaper. Romerne brukte ametyst å beskytte mot rus og navnet kommer fra gresk "amethystus", som betyr "ikke beruset." De gamle egypterne brukte stein for å beskytte mot bedrag og hekseri og katolske biskoper fortsatt bruke den som et symbol på renhet og fromhet. Det er også kalt "Pope Stone" og kommer i en rekke farger, inkludert lys fiolett, mørk lilla, lys grønn og nesten klart hvitt.

Dreams

Til hjelp i erindring av drømmer, kan du sette en stor stein ved sengen din. Hold steinen i hendene før du sovner og meditere på minnes dine drømmer. Gjenta dette hver kveld i flere uker, og det kan hjelpe deg å ha mer livaktige drømmer. For å hjelpe denne prosessen, også bruke en journal for å registrere dine drømmer, som vil oppmuntre hjernen din til å huske dem.

Beskyttelse

Amethyst har lenge vært betraktet som en stein som hjelpemidler i åndelig og mental beskyttelse. Det er best slitt på et armbånd eller som et smykke. Hvis du er en synsk utøver, kan iført ametyst hjelp i utvikling av telepati, klarhørsel, klarsyn og beskytte mot psykisk angrep. Det hjelper også med å overvinne avhengighet eller beskytte seg mot det.

Spiritual Insight

Åndelige healere og sjamaner har brukt ametyst å få innsikt i åndelige problemer under meditasjon siden de tidligste begynnelsen av menneskelig sivilisasjon. Det hjelper å fokusere helbredende energi av reiki, gi klarhet under intens meditasjon og energi pannen og krone chakra. For å få maksimal styrken av ametyst under meditasjon healing økter, bør du ha mer enn ett smekk og også bruke store (håndstørrelse) klynger som har blitt varmet i solen i løpet av dagen.

Intern Balance

Ground ametyst kan gi bedre blodsirkulasjon, hypofysen balanse, styrking av immunsystemet, avgiftning, hodepine rette, nervesystemet hjelp og en rekke andre interne hjelp til kroppsfunksjoner. Må ikke svelges ametyst uten først å konsultere en sertifisert naturopathic lege. Hvis symptomene fortsette i noen tid bør du også oppsøke lege fordi din fysiske og mentale tilstand kan være en mer alvorlig sykdom som krever mer avanserte medisinske behandlinger.

Sleep

Legg inn en ametyst klynge under puten eller over hodegjerde for å hjelpe med søvnløshet. Du bør først holde klyngen i hendene mens du står og bruker den til å slappe av deg. Pust inn og ut sakte til du kommer til en avslappet og meditativ tilstand, og deretter legge seg ned, lukke øynene og faller i dyp søvn.