Digidexo.com

Antara Alternatives

Antara Alternatives


Antara, kjent generisk som fenofibrat, er en del av en gruppe stoffer som kalles fibrater. Det bidrar til å senke dårlige kolesterolet og øke gode kolesterolet. Antara er en effektiv kolesterol medisiner, men det er ikke trygt for alle. Personer med lever, nyre eller galleblæren problemer vanligvis ikke kan ta Antara og må bruke alternative medisiner.

Lipitor

Lipitor er en kolesterol medisin i statin klassen. Lipitor kan være et godt alternativ for folk som ikke kan ta Antara grunn av galleblæren problemer. Betegnelse som atorvastatin, begrenser Lipitor mengden av kolesterol i leveren kan gjøre. Det har ikke mange bivirkninger, men kan føre til leverskader og muskelproblemer. Av denne grunn er personer med leversykdom eller nyresykdom vanligvis frarådes å ta denne spesielle kolesterol medisiner.

Colestid

Colestid, en kolesterol medisiner som kalles resiner, reduserer mengden av dårlig kolesterol i blodet. Folk som ikke kan ta Antara grunn av nyreproblemer vanligvis gjør det bra på Colestid. Colestid er tilgjengelig i granul-form og er oppløst i vann. Det anbefales ikke for personer med tarm blokkeringer eller lever- eller galleblæren problemer. Vanlige bivirkninger er halsbrann, diaré og rektal irritasjon. Sjelden, opplever blodig avføring eller kraftige mage ubehag og smerte.

Zetia

Zetia er den eneste kolesterolabsorpsjon-inhibitor type kolesterol medisinering. Det forhindrer mage-tarmkanalen fra absorberende dårlige kolesterolet. Det er noen ganger gitt til personer med leverproblemer som ikke kan ta andre typer kolesterol medisiner. Influensalignende symptomer, svimmelhet, hodepine og leddsmerter er ofte erfarne symptomer. Mindre vanlige, men mer alvorlige symptomer inkluderer alvorlige magesmerter, hevelse i ansiktet, gulsott og langvarig eller spontane blødninger. Zetia er noen ganger kontraindisert hos personer som også tar blodfortynnende.

Lovaza

Lovaza er en resept versjon av omega-3 fettsyrer. Det er noen ganger den eneste måten for gravide kvinner, som vanligvis ikke kan ta andre typer kolesterol medisiner, for å kontrollere deres kolesterol. Lovaza er laget av fiskeolje, slik at folk med fisk eller sjømat allergi ikke kan ta det. Lovaza er et relativt trygt kolesterol medisiner, men har noen bivirkninger. Halsbrann, kvalme, utslett og ryggsmerter har alle blitt rapportert.