Digidexo.com

Graviditet & Valtrex

Graviditet & Valtrex


Graviditet kan være en fantastisk tid; men en gravid kvinne som har herpes simplex type 2 må være forsiktig. Medisinen Valtrex er tilgjengelig for dem som har viruset. Ifølge pregnancy.lovetoknow.com, er denne medisinen tatt til "senke muligheten for herpesvirus til å øke i kroppen."

Hva er Genital Herpes?

Genital herpes er seksuelt overført. Det er forårsaket av herpes simplex virus type 1 eller 2. Herpes simplex virus type 2 er den vanligste virus for genital herpes. De fleste mennesker har ingen eller svært få symptomer fra herpes simplex virus type 1 eller type 2 infeksjoner. Men når en avslapnings skjer, er det som regel små sår rundt underlivet. Disse utbrudd varer vanligvis et par uker og deretter helbrede. Infeksjonen forblir i kroppen på ubestemt tid, men antall utbrudd reduseres før de til slutt forsvinne.

Hva er Valtrex?

Valtrex er en medisin for folk som har herpes. Det kan tas for begge typer herpes - type 1 eller 2. Denne medisinen hjelper med forkjølelsessår, helvetesild og å behandle og kontrollere genital herpes. Valtrex bør bare brukes med sikker sex. De som har herpes bør forstå at Valtrex, ifølge pregnancy.lovetoknow.com, "er bare en behandling for disse helsespørsmål, ikke en kur."

Kontrollerende Herpes mens gravide

Når du har genital herpes, bør du snakke med legen din før du prøver og bli gravid. Dette er viktig fordi genital herpes kan spres til din baby. Dette kalles neonatal herpes. Basert på informasjon fra pregnancy.lovetoknow.com, hvis du kontrakt herpes tidlig i svangerskapet eller før svangerskapet, er sjansen for at barnet vil få det er mindre enn 1 prosent.

Aktiv ingrediens

Valacyclovir hydrochloride er den aktive ingrediensen i Valtrex. Det har ikke blitt grundig anmeldt for gravide kvinner å bruke. En studie om fødselsskader fra medisinen begynte i 1984; imidlertid den lille mengden av deltar gjorde det umulig å trekke konklusjoner fra den. Studier gjort på kaniner og rotter fant at valacylovir ikke har noen bevis for "utviklings misdannelser i løpet av perioden med store kroppsorgan utvikling." Disse studiene ble rapportert av GlaxoSmithKline, produsenten av Valtrex.

Advarsler

Hvis du bestemmer deg for å prøve og bli gravid og du tar Valtrex for genital herpes, må du fortsette å være evaluert og overvåkes av en medisinsk faglig. Valtrex er en graviditet kategori "B" som vurdert av Food and Drug Administration. Dette betyr at det er ingen bevis for at det fører til skade på et foster.