Digidexo.com

Hvordan få helseforsikring for familier med lav inntekt

Hvis du sliter med å gi helsehjelp for din familie - og din arbeidsgiver vil ikke gi det for en lav månedspris - det er på tide å ta den på deg selv for å gi forsikring for deg selv og din familie som du fortjener. Enten det er dental forsikring hvis du er bekymret for fremtidige tannregulering for barnet ditt - eller sykeforsikring for legebesøk og kriser - det er håp for helseforsikring uansett hva finansinntekter braketten du faller innenfor.

Bruksanvisning

•  Snakk med Kaiser Permanente. Med et krav til mål å gi god behandling og dekning for alle som trenger det, er denne forsikringen leverandøren all-inclusive og pålitelig. Med en lav co-lønn, det er et smart valg for familier hvis du er i California, Hawaii, Maryland, Virginia, Oregon, Washington, Ohio, Colorado eller Washington, kan DC Andre stater tilby dette også. Sjekk med nettstedet i Resources nedenfor.

Undersøke om du er kvalifisert for Medicaid. Konsultere koblingen i Resources nedenfor for å finne din eksakte valgbarhet. Siden det er satt opp for familier med lav inntekt, kan du finne hjelp her som du ikke finner andre else.the organisasjonen er spesielt snill mot barn. Barnet kan være kvalifisert selv om du ikke er det. Pass på å stille alle spørsmål mulige å se om du er kvalifisert. Medicaid fungerer ved å betale din lege direkte. Ingen kontanter vil bli utvekslet mellom deg og Medicaid.

•  Gå til en Hill-Burton forpliktet anlegget i ditt område. I 1946 ble penger for avansement gitt til sykehus og medisinske sentre over hele landet av regjeringen. I bytte, disse organisasjonene var å gi gratis eller rabattert helsehjelp til de som er i området, og de som trenger det. Du kan se link i vår Resources for å finne den forpliktet anlegget i ditt område. Selv om penger er ikke lenger blir gitt, disse stedene er fortsatt forpliktet til å hjelpe mennesker i nød. Selv om dette ikke er direkte helseforsikring, kan det gi trygghet at helseforsikring gir hvis du vet at du og dine familiemedlemmer har et sted å motta tjenesten i tilfelle en nødsituasjon og å ta regelmessige helse bekymringer og check-ups.

Call 1-877-KIDS-NÅ hvis din bekymring er for å forsikre barna. En nasjonal satsing for barns helse forsikring kalles forsikr Kids nå! Hvis du har lav inntekt, er barnet ditt sannsynlig kvalifisert. For ingen (eller lite) kostnader for deg, kan barnet få sjekk ups, medisiner og sykehusbesøk. Det finnes også andre tjenester som tilbys.

Tenk helse sparekontoer hvis du absolutt ikke kan spare penger for helseforsikring uten frykt du måtte trenge det til en senere dato. Helse sparekontoer er et relativt nytt fenomen. Et problem med dette scenariet er at kostnadene for akutt helsehjelp i en nødssituasjon eller alvorlig sykdom kan gå opp til titusenvis av dollar. Det er veldig vanskelig å komme opp med så mye i besparelser. Hvis du velger å ha helseforsikring, i stedet, ville beløpet reddet være enorm. For å være på den sikre siden, er det best å gå med en slags helseforsikring.