Digidexo.com

Acai Berry & Pomegranate bivirkninger

Acai Berry & Pomegranate bivirkninger


På grunn av jakten på velvære og fysisk form, har folk vært ute til andre naturlige metoder for å miste vekt. Blant de siste naturlige underverkene som folk vurderer er forbruket av acai bær og granatepler som middel for å bli sunnere og å miste vekt. Hva folk ikke vet er at disse høye antioksidant fruktene har også en rekke bivirkninger.

Allergiske Reaksjoner

Akkurat som en hvilken som helst annen mat, kan acai bær og granatepler forårsake allergiske reaksjoner hos enkelte personer. Acai, spesielt, sies å utløse allergier palme samt forverre pollenallergi. Det kan være uforklarlige utslett, problemer med å svelge eller puste, samt hevelse av tungen, leppene, halsen og munnen.

Ekstreme Avgiftning Effects

En annen bivirkning av acai bær og granatepler er ekstrem avgiftning. Siden begge frukter er kjent for å være gode antioksidanter, hjelper det å avgifte kroppen gjennom nøytralisering av frie radikaler. En bivirkning av for mye avgiftning er den raske økningen av avføring siden kroppen er eliminere flere og flere giftstoffer. Likevel kan en god og regelmessig avføring være gunstig også.

Mulige interaksjoner

Acai Berry og granateple forbruk kan føre til dårlige bivirkninger når den kombineres med reseptbelagte legemidler. Dette er fordi granatepler har blitt påvist å ha effekt forstyrrende på blodtrykket medisiner. Dette er på grunn av den vaso-kardilaterende virkninger, noe som er et resultat av utvidelse av blodkarene, slik at økningen av strømningen av blod. I tillegg er acai bær og granatepler kjent for å være en del av å hemme COX inflammatoriske enzymer. COX enzymer kan fremskynde produksjon av prostaglandiner, som i sin tur føre til følelser av smerte. Legemidler som også blokkerer COX-enzymene inkluderer Ibuprofen, Naproxen, Ketorolac og mefenaminsyre, noe som kan føre til overdose dersom tatt sammen med disse frukter.

Gastrointestinale effekter

En av de vanligste bivirkningene av fruktene er gastrointestinale problemer. På grunn av overforbruk av frukten, oppkast, diaré og kvalme kan være manifestert. Men disse kan variere fra mild til ekstreme. Konsultere legen din dersom problemene eskalerer. På grunn av de mange mulige bivirkninger som acai bær og granatepler kan ha, det er alltid best å konsultere med lege før man spiser frukt i store mengder.