Digidexo.com

Symptomer på magesår

For år, folk skylden sår på stress eller en forkjærlighet for krydret mat. Selv om disse kan mate smerte og andre symptomer, de fleste sår er et resultat av en bakteriell infeksjon. Helicobacter pylori bakterier lever i magen vegger. Når veggene bli infisert, forårsaker de et hull som dannes i foringen. Dette hullet er et sår.

Smerte

Det vanligste symptomet er relatert til sår er smerte. Denne smerten kan variere fra magen til halsen og flo og fjære fra minutter til timer i lengde. Smerten vil typisk være verre om natten, når kroppens naturlige forsvar er på sitt mest sovende og når søvn får kroppen til å ligge flatt. Smerten er også verre når magen er tom, og det er ingenting å fordøye.

Ingen Relief Fra Antacida

Smerten kan lindres ved bruk av syrenøytraliserende eller syre buffering medisinering. Problemet er at syrenøytraliserende bare kontrollere syre i magen. Acid lettelse vil dempe irritasjon av mage vegger og sår, men vil ikke stoppe smerten. Når Maalox, Mylanta, Pepto-Bismol eller noen andre over-the-counter dårlig middel ikke virker, er det et tegn på at noe mer alvorlig enn dårlig fordøyelse er på spill.

Vekttap

Personer med magesår kan legge merke til noen vekttap. Dette er mest sannsynlig på grunn av en motvilje mot å spise eller en reduksjon i volumet av hva de spiser. Personer med magesår kan finne seg selv forbruker mer væske, for eksempel vann, kosttilskudd eller melk.

Oppblåsthet og raping

Såret fører til ekstra aktivitet til å finne sted i magen, noe som resulterer i produksjon av gass. Dette vil føre til en økning i gasstrykk og oppblåsthet i fordøyelsessystemet. Sluttresultatet vil være oppblåsthet og raping, samt ubehag i magen og tarmen.

Blood Emission

Personer med magesår kan skille ut blod. Mens den mest vanlige forekomst er gjennom oppkast, er det også mulig for blod å bli sett i toalettbesøk. Blod i urinen bekk eller krakk er ikke uhørt, som blodet vil gå ut av magen og inn i tarmkanalen.