Digidexo.com

Spine Prikking Wrestling Skader

Spine Prikking Wrestling Skader


Ryggmargsskader i amatør bryting er sjeldne, men kan være alvorlig. Ifølge American Journal of Sports Medicine (AJSM), 80 prosent av disse skadene oppstår under kamp konkurranser, og oftest i lav- og mellomvektklasser.

Hvordan det skjer

Spine skader ofte oppstår når en bryter armer holdes på en måte som hindrer ham fra å unngå landing på hodet, eller hvis, mens du forsøker å rulle, den fulle vekten av hans motstander lander på ham, forårsaker en vridning hyperflexion og nakkeskade.

Konsekvenser

I sin 2002 gjennomgang av katastrofale skader i bryting, den AJSM sett på 35 katastrofale bryting skader 1981-1999, forskerne fastslått at 11 resulterte i quadriplegia, seks resulterte i nevrologiske utfall, ett resulterte i paraplegi og én resulterte i døden.

Behandling

Ifølge Hughston Sports Medicine Foundation, bør en utøver med en ryggskade unngå atletisk aktivitet. Hvis kirurgi unngås, kan den skadde wrestler fortsatt trenger å bære en ryggvarmer og gjennomgå fysioterapi.

Forebygging

Fleksibilitet påvirker ikke bare en bryter suksess, men også hans evne til å unngå skade. Enhver trening rutine bør omfatte strekker; en sterk kjerne og anaerob kraft er nøkkelen til skadeforebygging.

Potensial

Før han kom til WWE, Kurt Angle famously trent for og vant gull i OL i 1996, bryting med en brukket nakke. Til tross for sin skade, Angle funnet langvarig suksess i den svært fysiske verden av profesjonell bryting.