Digidexo.com

Opplæringsressurser for Apotekteknikere

Apotekteknikeren bruker en rekke ferdigheter, inkludert datakunnskaper, mellommenneskelige kommunikasjonsferdigheter, matematiske ferdigheter og tekniske ferdigheter. Disse ferdighetene vil komme godt med for vanlige farmasøytiske rutiner, resept dataregistrering, penger håndtering og pasient assistanse. Disse oppgavene er viktig å støtte farmasøyter som fyller hundrevis av resepter en dag i en travel apotek.

Standarder

Ifølge det amerikanske Bureau of Labor Statistics (BLS), er det få føderale og statlige forskrifter som krever apotek teknikere for å få en formell legitimasjon. På grunn av mangel på standarder, mange apotek teknikere tilegne on-the-job trening under senior apotek teknikere og farmasøyter. De begynner vanligvis ved å selge pasientene sine medisiner og besvare generelle spørsmål om apotek prosedyrer. Med avansert erfaring, apotek teknikere blir svært verdifull for farmasøyter.

Innhold av formelle programmer

BLS bemerker at en typisk apotek tech utdanningsprogram vil inneholde en kombinasjon av laboratorie- og klasserom erfaringer. Techs lære terminologien av apotek og medisin, hvordan å utføre beregninger for doser, hvordan å holde poster, og hvordan du utfører apotek arbeidsoppgaver samtidig beskytte pasienten privatliv. Teknikere lærer også å demonstrere spesifikk kunnskap om narkotika, hva de brukes til, og i hvilke doser de er foreskrevet. Etter et internship i en ekte apotek, blir techs forberedt for et sertifikat, diplom, eller to-årig utdanning fra institusjonen.

National Pharmacy Technician Forbund

The National Pharmacy Technician Association (NPTA) gir en verdifull ressurs for potensielle apotek teknikere. De tilbyr en online sertifisering kurs (lansert i 2009) og spesielle sertifikater i sterile produkter, sammensatte og diabetes. I 6 til 12 måneder i den nye online kurs, får apotek tech student opp til 750 timer med kontakttid, inkludert fullføre ni kurs og arbeider i et lokalt apotek.

American Association of Pharmacy Teknikere

En annen stor karriere og opplæring informasjon ressurs er funnet på nettsiden til American Association of Pharmacy Teknikere (AAPT). Potensielle apotek teknikere kan søke etter jobber og lese arbeidsgiver profiler. Gjennom medlemskap i den nasjonale foreningen, kan techs også møte og videreutvikle sin faglige opplæring i workshops og konferanser både regionalt og nasjonalt.

Arbeidsmiljøer

Den apotektekniker med eller uten en profesjonell credential vil fortsatt få verdifull trening på jobben. Ifølge BLS, er omtrent 71 prosent av tech jobber funnet i detaljhandel apotek, dagligvare og varehus og masse detaljister Techs kan også få arbeid i sykehus, lokalt eide apotek og andre apotek (for eksempel anlegg inne store pensjonisttilværelse fellesskap).