Digidexo.com

Hvordan finne en Akupunktur Doctor

Akupunktur er en alternativ medisin som oppstod i Kina som en av de tidligste formene for medisin. Tynne nåler er plassert inn i huden på bestemte punkter på kroppen. Selv om forskerne ikke klarer å bekrefte hvorfor det fungerer, kan akupunktur være i stand til å lindre smerter og mange andre medisinske plager. Det er mye vanskeligere å finne en akupunktur lege enn en vanlig lege, som det er langt færre av dem, og de jobber ofte i private klinikker. Her er noen forslag til hvordan du finner en akupunktur lege i ditt område.

Bruksanvisning

•  For det første, sjekk de gule sider i din lokale telefonboken for akupunkturpraksis i din umiddelbare nærhet. Begynne med å se under "Akupunktører". Hvis du ikke klarer å finne en lege under denne overskriften sjekk "Alternativ medisin" og "kinesisk medisin."

Sjekk oppføringer og annonser i lokalaviser og magasiner. Svært ofte akupunktur leger vil annonsere i disse. Sjekk også oppføringer i nasjonal helse- og velvære magasiner, som store praksis vil ofte plassere reklame i disse.

Sjekk din lokale nabolaget kaffebarer, treningssentre og helsekostbutikker. Akupunktur leger ofte forlate visittkort eller legge inn annonser i disse lokale bedrifter.

Prøv word-of-mouth. Spør venner, familie og kolleger om de kan anbefale en akupunktur lege.

Søk online. Skriv "akupunktur" og navnet på byen din i søkefeltet for enhver Internett-søkemotor. Også søke Craigslist under "Tjenester" og underoverskriften "Therapeutic."

Gå til National Certification Commission for Akupunktur og orientalsk medisin (nccaom.org) og se etter leger i ditt område.

Tips og advarsler

  • Vær forberedt på å reise utenfor byen for å se en akupunktur lege. Selv om du ikke finner en i byen din, vil du sannsynligvis finne en i området rundt eller den nærmeste byen.
  • Når du har funnet en akupunktur lege som passer dine behov, kan du bruke NCCAOM området for å sørge for at han er akkreditert og for å finne ut hvor han studerte.