Digidexo.com

Hvordan virker Relacore fungerer?

Hva er Relacore?

Relacore er en blanding av vitaminer og urter annonsert som et naturlig supplement for å hjelpe brukere mister vekt, spesielt magefett. Den primære ingrediensen er magnolia bark (honokiol) sammen med vitamin C, B6 og B12, kalsium, magnesium, riboflavin, pasjonsblomst, Panax ginseng og andre uspesifiserte ingredienser. Produsenten hevder at Relacore reduserer stress, som igjen hjelper brukere mister vekt. Relacore inneholder ingen stoffer, som for eksempel koffein. Den er tilgjengelig i en dagtid og nattestid formuleringer, med en søvn hjelpemiddel lagt til Relacore PM.

Hvordan virker Relacore fungerer?

Fysisk og følelsesmessig stress fører til at binyrene til å produsere kortisol, et hormon som regulerer glukosemetabolisme, blodtrykk og immunforsvar. For mye kortisol kan undertrykke skjoldbrusk funksjon, føre til glukose ubalanse og svekke kognitiv ytelse. Det kan også stimulere appetitten hos noen mennesker. Stress kan også føre til usunn mat valg og overspising. Stressrelatert vektøkning har en tendens til å akkumulere i magen, noe som kan sette en i fare for diabetes og andre helseproblemer. Studier har vist at magnolia bark reduserer angst og følelser av stress uten å forårsake døsighet. Lavere stressnivå - og dermed lavere kortisolnivå - kan bidra Relacore brukere spise sunnere og gå ned i vekt. Mest spesielt, instruks for Relacore understreke viktigheten av trening og sunt kosthold, som er påvist metoder for å miste vekt. Relacore gjør ikke krav på å være en "fettforbrenner." Det hevder bare å være effektive for stressrelatert spising, ikke andre årsaker til overvekt, for eksempel mangel på mosjon eller for store deler.

Er Relacore Effektiv?

Relacore er klassifisert som kosttilskudd og som sådan ikke er regulert av US Food and Drug Administration. Dens effektivitet er ikke undersøkt i kontrollerte vitenskapelige eksperimenter, selv om magnolia bark har vist seg å senke angst nivåer. Ingen bevis eksisterer som viser at noen av de vitaminer og urter i Relacore lavere kortisol, som stressrelaterte økninger i kortisol føre til vektøkning eller at å senke kortisolnivå reduserer vekten, spesielt magefett. The Federal Trade Commission nylig formant produsenter av kortisol-senkende produkter, men ikke Relacore spesifikt, for å fremme produkter som vekttap piller uten bevis på effektivitet. Selv Relacore er annonsert med ingen bivirkninger, har brukere rapportert hodepine, vektøkning, hjertebank, tåkesyn, døsighet, svimmelhet og svingninger i blodtrykket. Høye kortisolnivå kan være et symptom på Cushings syndrom (en lidelse som følge av langvarig eksponering av kroppens vev for høye nivåer av kortisol). En lege veiledning anbefales før bruk Relacore eller starter en diett eller trening diett.