Digidexo.com

Hvordan bli kvitt en forkjølelse og hoste

Hvordan bli kvitt en forkjølelse og hoste


Det er et gammelt ordtak som går "mate en kald, sulte en feber", ifølge boken "The Healing Foods." Selv om ekspertene debatt logikken i dette utsagnet, spise riktig mat og ta de riktige vitaminer og mineraler når du lider av en kald og hoste kan lette symptomer. Å vite de riktige tingene til inntak er nøkkelen. Dette vil ikke kurere en kald, men det kan hjelpe å bli kvitt det raskere.

Bruksanvisning

•  Drikk rikelig med vann. Når du er syk, er immunsystemet i høygir, og du trenger for å holde deg hydrert for å hjelpe immunsystemet arbeide effektivt. Vann kan skylle giftstoffer fra kroppen.

Ifølge boken "The Healing Power of hvitløk, eddik og olivenolje," hvitløk er bra for forkjølelse og hoste. Legg litt fersk hvitløk til måltider; spise fersk hvitløk er den beste måten å høste sine helsebringende fordeler. Du kan også ta en hvitløk supplement, som du kan finne i drugstores og helsekostbutikker. Gjør dette så snart du føler symptomer på forkjølelse.

Øk inntaket av vitamin C. Ifølge boken "The Healing Foods," når du er forkjølet bør du inntaket 500 milligram av vitamin C fire ganger om dagen. Du kan ta en vitamin C supplement en dag eller få vitamin C fra fersk frukt som appelsiner.

Suge på noen sink pastiller. Ifølge "The Healing Foods", en studie viste at bruk av sink pastiller i bekjempelsen av en kald hjulpet kalde lider føler seg bedre syv dager tidligere enn de som tar placebo. Ta en pastill hver to timer ved første tegn på en kald. Suge på noen pastill vil også lette din hoste.