Digidexo.com

Skulder styrke øvelser for barn med Erb parese

Erb parese er en type brachialis lammelse som følge av fødselskomplikasjoner eller traumer til nyfødte. Selv Erb lammelser og andre typer fødselskomplikasjoner er stadig synkende takket være medisinske fremskritt og teknologier, American Academy of ortopediske kirurger rapporterer at Erb parese fortsatt skjer en til to babyer av hver 1000 født. Barn med Erb parese kan lett diagnostiseres og behandles, men med fysiske og ergoterapi.

The Role of Doctor

Hvis barnet ditt utvikler Erb lammelser som følge av fødselskomplikasjoner, kan legen være i stand til å diagnostisere tilstanden umiddelbart. De fleste foreldre, men legger merke til deres barns brachialis parese i løpet av de første ukene, når barnet ikke beveger armen når rullet til side. Hvis barnet ditt ser ut til å ha brachialis lammelser, spør legen din om diagnostisering av spesifikke tilstand og alvorlighetsgrad før du starter en behandling plan for styrking av armen.

Rollen til terapeut

I behandling Erb parese, bør du arbeide med en fysioterapeut og ergoterapeut til å utvikle styrke og bevegelighet i hele armen og å hjelpe barnet til å utvikle effektive funksjonell bruk av den berørte hånden. Terapeuten vil vurdere den type skulder styrke som må gjøres ved å se på omfanget av bevegelse, følsomhet og styrken av skjøten, samt hvordan barnet anvender armen. Den fysiske terapeut vil gjøre skulder styrke øvelser for Erb lammelser som fokuserer på å lindre spenninger i skjøten og utvikle evnen til å bevege armen, mens ergoterapeut vil hjelpe barnet å styrke skulderen, armen, håndleddet og hånden gjennom lek og aktiviteter som sette den berørte arm å bruke.

Rollen til Parent

Som forelder, kan du også delta i terapi for ditt barns Erb parese, syssels omfanget av bevegelse øvelser hjemme som anvist av din terapeut. Barn med Erb parese nytte masser av arm og skulder, samt regelmessig spekter av bevegelsesøvelser. Dersom barnets felles er stiv, men ikke tvinge øvelsene. I stedet, bruk en mild varmepakning for å løsne stivhet og utføre bare små bevegelser til felles loosens. Du kan også hjelpe barnet å bli frisk fra brachialis lammelse ved å stimulere følelse i armen og skulderen ved hjelp av ulike strukturerte objekter.

Pågående behandling

Mens utvinning tid for de fleste tilfeller av brachialis lammelse er tre til seks måneder etter fødselen, vil noen alvorlige tilfeller av Erb parese kreve kirurgi for nerve pode, sene overføring eller arrvev fjerning for å forenkle bruken av berørte armen. Mange barn med Erb parese også vil fortsette å favorisere den ene armen gjennom utvikling, og ergoterapi øvelser som oppmuntrer barnet til å bruke og styrke de berørte armen kan være nødvendig gjennom tidlig barndom.