Digidexo.com

Den helbredende egenskaper av Gemstone perler

Den helbredende egenskaper av Gemstone perler


Gemstone, eller krystall perler, har vært en del av åndelig, healing og magi seremonier for tusenvis av år. Gemstone energier er ansatt for å helbrede, formidle visdom, beskytte og forandre liv. Disse energiene påvirker de fysiske, følelsesmessige og mentale kropper, samt ytre omstendigheter. Gemstone perler er små biter av krystall som er boret slik at de kan settes sammen som smykker. Hver gemstone har spesielle helbredende energier, uavhengig av størrelse. Hver krystall typen har en blanding av helbredende egenskaper som er unike for den gemstone eller gemstone familie. Ametyst, kvarts, lapis lazuli, Bloodstone, månestein og turkis er seks kraftige og populære healing gemstone krystaller.

Ametyst

Healere ofte slitasje ametyst for å fokusere sine helbredende energi. Ifølge lore og tradisjon, kan det lindre fysisk og følelsesmessig smerte, styrke produksjonen av hormoner, og styrke eliminering system. Migrene, insektbitt, kviser, og svulster er kjent for å forbedre når en ametyst påføres huden. Amethyst sies å bringe åndelig innsikt og fremme god dømmekraft, uselviskhet og lykke.

Quartz

Kvarts er kjent for å være den mest allsidige flerbruks healing stein. Kvarts brukes på kroppen for å lindre smerte og redusere feber, stoppe blødning og redusere brann blemmer. Historisk har kvarts blitt brukt som et diagnostisk verktøy og å kommunisere med ånder. Kvarts har vært brukt i transformative healing på alle nivåer: mentale, emosjonelle, fysiske og åndelige.

Lapis lazuli

Lapis er rapportert å balansere skjoldbruskkjertelen funksjon, rense blodet og styrke luftveiene og immunsystemet. Lapis sies å lindre hodepine og generell smerte. Lapis er også kjent for å beskytte mot depresjon, angst og uro. Historisk sett er det sagt å fremme klar forståelse og intuisjon, og for å beskytte brukeren mot både fysiske og psykiske angrep

Bloods

Tradisjonelt har Bloodstone blitt brukt til å behandle alle typer blod problemer. Crystal lore rapporterer at Bloodstone stopper blødning, behandler anemi og blodsykdommer, forbedrer blodtrykket problemer, og behandler kardiovaskulær sykdom. Det sies å være en allsidig healer og cleanser av kroppen. Det er rapportert å være nyttig med menstruasjonssmerter, blodpropp, og hemorroider. Bloodstone ble gitt til gravide og birthing kvinner til å beskytte dem og deres ufødte barn. Det sies å være spesielt bra for følelsesmessige traumer og sorg utvinning.

Moonstone

Moonstone er ansett å være en kvinnes stein - fremme fruktbarhet, sterk kvinnelig hormonbalanse, menopausal støtte, lindring av menstruasjonssmerter og PMS, og hjelp med aldringsprosessen og dens overganger. Moonstone har et rykte for å beskytte kvinner under svangerskap og fødsel. Denne krystallen er rapportert å hjelpe i uttrykket av kjærlighet og balanse følelser. Moonstone hedrer Gudinnen i alle kvinner.

Turkis

Turkis er rapportert å være en generell healer for alle sykdommer og psykiske eller følelsesmessige problemer. Healere har brukt den til å behandle hals og lunge infeksjoner, astma, høyt blodtrykk, revmatisme, gikt, og virusinfeksjoner. Det sies å lindre smerte, redusere betennelse, avgifte kroppen, og fremme utholdenhet. Turkis er kjent for å beskytte brukeren mot skade, fjerne frykt, løft depresjon og gir en følelse av lykke og tilfredshet.