Digidexo.com

Naturlig hypothyroid rettsmidler

Hypotyreose er et resultat av en underactive skjoldbruskkjertelen. Denne kjertelen produserer et hormon som kalles tyroksin, som regulerer nesten alle kroppsfunksjoner. Kvinner over 50 er mest sannsynlig å ha tilstanden. Symptomer inkluderer depresjon, tretthet, treghet, forstoppelse, følsomhet for kulde, sprø hår og negler, hevelser, endringer i stemmen og vektøkning. Det er naturlige behandlinger for å håndtere tilstanden, som skal brukes i forbindelse med vanlige behandlinger.

Herbal behandlinger

Urter og farmasøytiske midler er tildelt foreslåtte doser basert på en av sine viktigste farmakologiske egenskaper; dette kalles terapeutisk område. Terapeutiske området er den minste dosen som gir noen medisinsk nytte for den største dosen som er trygg å spise. Urter er generelt nontoxic og alvorlige komplikasjoner eller overdose er lite sannsynlig. Hold deg til foreslåtte beløp som tar mer er ikke sannsynlig å produsere ekstra fordel, og kan potensielt føre til negative bivirkninger.

Klaseormedrue hjelper med en rekke symptomer som følge av hypotyreose. Tare er en utmerket kilde til jod, som er avgjørende for riktig skjoldbruskkjertelen. Bruke begge disse kosttilskudd som anvist på etiketten.

Det er tre tradisjonelle kinesiske formler som er ansatt for å håndtere denne tilstanden. The Frigid Ekstremitetene avkok behandler kalde hender og føtter, følsomhet for kulde, tretthet, diaré og mangel av tørst. Nyre Chi Pill fra Golden Cabinet behandler overdreven vannlating og urininkontinens som noen ganger følger med hypotyreose. Sann Warrior avkok er svært effektiv på å behandle magesmerter og diaré.

Unngå urter som stimulerer immunsystemet. Disse inkluderer amerikansk ginseng, Astragalus, bambus, burdock, krysantemum, solhatt, ingefær, ginseng, tare, sitronmelisse, motherwort, sibirsk ginseng og hvete gress.

Andre forslag

Det er en naturlig alternativ til det syntetiske tyroksin som leger fore som er avledet fra griser; det krever en resept og må ikke forveksles med lignende produkter som selges i naturlig helse butikker.

Ikke spis store mengder soya mat. De har et kjemikalie som kan forstyrre kroppens bruk av thyroid hormon. Hold deg unna bearbeidet og raffinert mat også.