Digidexo.com

Nail Fungus Cures som fungerer

Nail Fungus Cures som fungerer


Neglesopp er en skjemmende og til tider smertefull infeksjon som rammer om lag 12 prosent av amerikanerne, ifølge American Academy of Dermatology. De fleste sopp-infeksjoner, som forårsaker misfarging og unormal spiker vekst, forekommer i tåneglene, men de kan påvirke negler også. Herding spiker sopp kan ta flere uker eller måneder, og krever disiplin samt muligens en lege hjelp.

Hjem Rettsmidler

The Mayo Clinic touts eddik og Vicks VapoRub som to av de beste hjem rette botemidler for spiker sopp. Blande en løsning som er en del eddik og to deler varmt vann. Suge den infiserte fot eller hånd i løsningen i 15 til 20 minutter daglig, kutte ned til et par ganger i uken hvis foten eller hånden blir irritert. Påføring Vicks VapoRub også kan bidra til å eliminere sopp, men det er ingen enighet om hvor ofte du skal bruke den. Vurder også en daglig bruk av tea tree olje blandet, som har noen anti-sopp egenskaper. Bland det like med olivenolje før du søker.

Oral medisiner

Over-the-counter kremer og salver har liten effekt på spiker sopp, men leger kan foreskrive oral medisin for å behandle tilstanden. Oral medisiner inkludert flukonazol, itrakonazol og terbinafin vil anspore vekst av en sopp-fri spiker, sakte tvinger av infiserte delen av neglen. Dosering varer vanligvis seks til 12 uker, og full gjenoppretting kan ta fire måneder eller lenger. Oral medisiner kan gi bivirkninger, inkludert utslett og leverskader, så bruk dem under en lege omsorg bare.

Aktuelt Behandlinger

Leger kan også foreskrive aktuell kremer og ureaholdige kremer for å behandle nail sopp. Mens disse sjelden kurere spiker sopp på egenhånd, de kan bistå i behandlingen levert av muntlige medisiner. Et annet alternativ er en resept anti-sopp lakk, en klar polish lagvis på spikeren hver dag i en uke. Etter en ukes program, tørker du spikeren ren og starte lagdeling prosessen på nytt. Dette er mest effektive i milde sopp-infeksjoner.

Nail fjerning

Med alvorlige infeksjoner, kan legene fjerne den infiserte spiker, slik at en ny spiker til å vokse i stedet. Nail regenerering kan ta så lenge som et år.

Forebygging

Det viktigste elementet i behandlingen er å hindre sopp infeksjon fra tilbakevendende eller spredning. Holde føttene tørre av seg naturlig bomull sokker, slitasje sandaler eller svømming sko på bassenger eller garderober og vaske føttene og hendene godt etter å ha besøkt slike steder. Ikke bruk en klut håndkle når du tørker den infiserte spiker. Bruk et papirhåndkle som du kan kaste bort umiddelbart, eller, hvis du bruker en klut håndkle, vask det umiddelbart etter tørking det infiserte området. Slitasje pustende sko, og holde infiserte negler godt arkivert og gratis polish.