Digidexo.com

Velvære Specialist sertifisering

Velvære spesialister gi utdanning og informasjon for å støtte en sunn livsstil og forbedre livskvaliteten for individer og samfunn. Velværespesialistgodkjenning indikerer at den profesjonelle har fullført avanserte utdanning knyttet til ledelse, helse intervensjon design, program levering, motiverende teknikker og relaterte disipliner. Sertifisering bruker et poengsystem basert på flere kriterier som er vektet og aggregert for poeng totalt, og krever 145 minimumspunkter.

Betegnelse

Et velvære profesjonell kan få Certified Ness Practitioner (CWP) sertifikat, en profesjonell sertifikat tilbys av National Wellness Institute, etter å ha fullført et beslektet studium ved en godkjent program. De som får erfaring i velvære feltet før søknad om sertifisering oppnå høyest antall erfaringsbaserte poeng.

Krav

Den CWP sertifisering bør være ferdig innen 24 måneder etter eksamen fra et akkreditert velvære faglig program, som for eksempel National Wellness Institute. Søkere må inkludere karakterutskrifter, CV, egenerklæring, gebyrer og andre nødvendige dokumenter. De bør grundig dokumentere erfaring i akademikere, wellness program levering, ledelse og videreutdanning for å oppnå det høyeste antall kvalifiseringspoeng for sertifisering.

Vedlikehold

For å opprettholde CWP sertifisering etter fem år, må spesialister dokumentere minst 50 timer med etterutdanning studiepoeng. De må re-sertifisere for akkreditering hvert femte år for å opprettholde sin CWP betegnelse.