Digidexo.com

Hvordan Heal nevropatisk smerte

Hvordan Heal nevropatisk smerte


Nevropati er en tilstand som påvirker de perifere nerver, eller sensoriske, motoriske og autonome nervene som forbinder ryggmargen til muskler, indre organer og huden. Det finnes ingen behandlingsalternativer for å kurere eller forebygge nevropati, ifølge Ralph F. Rashbaum, MD, en ortopedisk kirurg i Plano, Texas. Det finnes måter, men for å redusere mengden av smerte som pasienten opplever så mye som mulig for å hjelpe pasienten levende dag til dag uten avbrudd på grunn av smerte.

Bruksanvisning

•  Gå til legen ved første tegn på symptomer. Symptomer inkluderer svakhet i armer eller ben, nedsatt følelse av posisjon, nummenhet, prikking og smerte, ifølge The Nevropati Association. Finne og behandle nevropati tidlig kan forbedre dine sjanser for å motta effektiv behandling uten aggressive tiltak, ifølge Dr. Rashbaum.

Rådfør deg med en smertebehandling spesialist eller en ryggrad spesialist for å håndtere smerte med reseptbelagte medisiner. Det tar prøving og feiling, men legen din kan hjelpe deg med å finne medisiner for å hjelpe administrere din smerte. De vanligste nervesmertestillende medikamenter foreskrevet for nevropati er trisykliske antidepressiva (TCA), anti-convulsants og lokalanestetika. Legen din kan forskrive en kombinasjon av medisiner for å hjelpe med nevropatisk smerte.

Spør legen din om nerve blokk injeksjoner, som leverer bedøvelse direkte til de berørte nerve som forårsaker smertene. Hos noen pasienter, terapeutiske nerve blokk injeksjoner er den siste medisinen alternativet før operasjonen, ifølge Dr. Rashbaum.

•  Vurder kirurgiske alternativer hvis legen mener operasjon er nødvendig. Hvis du ikke har funnet den smertelindring du ønsker gjennom medisiner og gjennom nerveblokk injeksjoner, gjennom kirurgi leger kan implantere en spinal smertepumpe eller en ryggmarg stimulator for å hjelpe med smerte kontroll. Disse enhetene faktisk avbryte smerte signal som reiser fra nerve til hjernen, og slik at pasienten aldri føler smerte.

Se en fysioterapeut eller ergoterapeut for å finne ut om trening, condition og fysisk rehabilitering kan hjelpe deg med å håndtere smerte.

Tilbring tid med en psykolog som er spesialist i smertebehandling. Kronisk smerte, slik som nevropatisk smerte, kan ha en betydelig innvirkning på en pasient fysisk, psykisk og emosjonelt. Psykologer kan bruke teknikker som inkluderer biofeedback, meditasjon og bildebehandling for å hjelpe pasienten følelsesmessig, noe som kan føre til en reduksjon i smerte.