Digidexo.com

Hvordan lage din egen personlige helse Record

Utarbeide og vedlikeholde din egen personlige helse rekord, eller PHR, er tilrådelig uavhengig av din helse. I en nødssituasjon, kan det være en livredder. Din personlige helsejournal inneholder informasjon som er spesifikk for deg og din helse historie.

Å vite og forstå din personlige helse historie er viktig. Å ha tilgang til den eksternt i en nødssituasjon, spesielt hvis du er ute av stand til å snakke for deg selv, er avgjørende.

Bruksanvisning

Samle informasjon og Making Your Record

•  Hver gang du besøker din lege, tannlege, kiropraktor eller annen helsearbeider, er et juridisk dokument fullført, innspilling fakta av besøket. Du har en lovfestet rett til en kopi av denne dokumentasjonen, men du må be om det og gi en skriftlig fullmakt for utlevering av informasjon skjema. Du vil bli belastet for kopiene.

Disse papirkopier kan holdes i en fil mappe eller skannet og holdt som en elektronisk pasientjournal på datamaskinen din, eksterne datakilder, eller lastes opp til en offentlig lagringsfilen. Filer bør være bærbare og bør kreve passord for å beskytte deg. En klarert familiemedlem eller noen andre du utpeke bør vite hvor og hvordan du kan få tilgang til filene i tilfelle du blir arbeidsufør.

Mange kilder er tilgjengelig på nettet for å hjelpe deg å gjøre din PHR, eller du kan gjøre det selv. Lag din egen PHR bruke et tekstbehandlingsprogram. Lagre den i en standard filformat som en .doc eller .pdf-fil. Begynn med grunnleggende demografiske data som navn, adresse, telefonnummer (e) og e-postadresse. Inkluder din fødselsdato og helseforsikring informasjon.

Lag en liste over alle dine helsepersonell som din primære omsorg lege, øyelege, tannlege, kiropraktor, og apotek. Ta med adresser, telefon og faksnummer for hver.

Under riktige underoverskrifter, liste alle aktuelle diagnoser og omtrentlig utbruddet dato. Liste allergi mot mat, medisiner og andre kilder, for eksempel dyr. List alle dagens medisiner etter navn og dose. Inkluderer også de reseptbelagte tall og apotek informasjon. Liste over-the-counter produkter du vanligvis tar for plager som hodepine, smerter, forkjølelse, høysnue eller mage problemer. Husk å føre opp resept eller identifiserende informasjon for ting som for eksempel briller eller kontaktlinser, høreapparater og orthotics, og inkludere leverandørens informasjon.

I kronologisk rekkefølge, liste alle barnesykdommer du hadde. Deretter liste alle vaksiner du har fått og de omtrentlige datoer, inkludert den nyeste stivkrampe skudd. List alle andre store sykdommer, skader eller operasjoner. Inkluder datoene, typer behandling og utfall. En familiehistorie med store sykdommer, som kreft, diabetes, hjertesykdom, ville være nyttig også.

Oppdater personlig rekord på minst årlig. Be om kopier av dine poster som du ser medisinske leverandører, og legge dem til din personlige helse rekord. Gi din fastlege en kopi av filene dine.

Tips og advarsler

  • Gi hver av helsepersonell en kopi av din personlige helse posten slik at de hver har den samme informasjonen om deg. Dette vil bidra til å forhindre duplisering av medisiner og behandlinger samt kost diagnostisk testing.
  • Beskytt filene dine. De inneholder sensitive personopplysninger.