Digidexo.com

Flytende Vekttap

Flytende Vekttap


Populære kjepphest flytende dietter er spioneringen som tillater sine brukere å gå ned i vekt raskt og enkelt. En flytende diett betyr å holde seg unna fast føde i flere dager, uker. En diett som er effektivt i raskt vekttap er Master Cleanse Diet, utviklet av Stanley Burroughs. Det er en billig hjemme-diett metode som fører til hurtig vekttap. Juice dietter, eller juice faster er også effektive i raskt vekttap. De kan føre til at vekten til å komme tilbake etter å bytte tilbake til fast føde.

Master Cleanse Diet

The Master Cleanse Diet, også kjent som Lemonade Diet, er en flytende diett diett som innebærer å drikke en sitron concoction for hvert måltid, og når du føler deg sulten hele dagen. Du kan lage denne oppskriften hjemme. For hvert parti av lemonade, trenger du 14 spiseskjeer for sitronsaft, 14 spiseskjeer lønnesirup, 1/2 ts kajennepepper og 2 liter vann. Bland ingrediensene godt og drikke minst åtte glass om dagen av væsken.

Juice Diet

En juice kosthold betyr ikke at du kan drikke så mye tranebærjuice cocktail som du vil. I stedet, juice dietter fokus på høy nærings grønne drinker, gulrot juice og andre grønnsaksjuice for å få alle næringsstoffer og vitaminer som du ville fått fra å spise et måltid full av frukt og grønnsaker, men med ingen av den ekstra mettet fett eller kalorier. Selv om denne type all-flytende diett er nyttig for syke pasienter som ikke kan være i stand til å fordøye disse næringsstoffene i fast føde, er det ingen grunn for en frisk person å bo på en flytende diett for svært lenge. Hvis du ønsker å gå ned i vekt med en flytende diett, mål for flere dager og følge med på hvordan du føler deg hver dag for å avgjøre om du bør fortsette.

Å holde vekten nede

Den fallgruve av de fleste flytende dietter er at folk som prøver dietten vil bare miste vann vekt. De gir ikke noen langsiktige vekttap fordeler. Selv om flytende dietter kan hjelpe deg å miste den opprinnelige vekt, en diett full av grønne bladgrønnsaker, kan magre proteiner som bønner og fisk, frukt og masse vann bidrar til å holde vekten av. Vekttap kan bare være mulig hvis du brenner av nesten like mange kalorier som du forbruker per dag. Ellers vil selv en langsiktig flytende diett ikke løse langsiktige vekttap problemer.