Digidexo.com

Kinesisk kur for Revmatoid Artritt

Kinesisk medisin har en helhetlig tilnærming til behandling av mange sykdommer og lidelser, inkludert revmatoid artritt. Det syssels naturlige behandlinger og urter for å effektivt lindre smerter og betennelser fra leddgikt. Blant disse behandlingene er akupunktur, urteterapi og akupressur.

Akupunktur

Akupunktur er en gammel form for kinesisk medisin som innebærer å sette inn svært tynne nåler inn i huden i visse områder av kroppen for å lindre plager. De spesifikke steder, hvor nålene er plassert avhenge av tilstanden som behandles. Selv om akupunktur er økende i popularitet i den vestlige verden, er det fortsatt ansett som et alternativ behandling for de 40-pluss sykdommer det er brukt til å behandle i Amerika. Akupunktur, som andre behandlingsformer for leddgikt, kan fungere svært godt for noen og ikke i det hele tatt for andre. I mange tilfeller, de som finner det mest lettelse med akupunktur er de som ikke svarer godt til konvensjonelle metoder.

Herbal rettsmidler

Kinesisk medisin gjør bruk av flere urter for lindring av smertefulle revmatoid artritt symptomer. Kinesisk urtemedisin gjør skillene mellom ulike former for leddgikt og revmatoid artritt er referert til som "hot bi" syndrom. En cocktail av flere urter kan være foreskrevet og enkelt urter kan brukes i tillegg. Noen urter som typisk anvendes for å behandle hot bi syndrom inkluderer tordenguden vintreet, duhuo rot, gentian rot, kinesisk clematis rot, papaya og peon rot.

Akupressur

Akupressur er en annen form for kinesisk medisin med fordeler for revmatoid artritt lider. Den er basert på den idé at artritt smerte resultater fra en stans eller blokkering av strømmen av kroppslig energi, eller "qi", som holder kroppen fysisk friske. Akupressur innebærer bruk av trykk og massasje for å lindre smerte. Det fungerer ved å avlaste strekket i områder av kroppen påvirkes av reumatoid artritt og ved å stimulere blodsirkulasjonen, for derved å øke mengden av oksygen og næringsstoffer levert til området.