Digidexo.com

Hvordan å slanke seg i en måned

Hvordan å slanke seg i en måned


Prøver å gå ned i vekt kan være en frustrerende oppgave. Du må forbrenne mer kalorier enn du forbruker for å gå ned i vekt. Sette realistiske mål og gjør en vekt-tap plan på forhånd kan hjelpe deg å miste vekt på riktig måte i en måned fordi gradvis vekttap er mer vellykket enn drastiske dietter. Du bør ikke gå ned mer enn én eller to pounds per uke, ifølge Centers for Disease Control og Prevention (CDC). Du ønsker kanskje å miste mye vekt, men selv å miste bare 10 pounds kan gjøre en stor forskjell for helsen din.

Bruksanvisning

•  Hold en mat-og treningsdagbok for en uke som du starter én måneds reise mot slanking ned. Skriv ned alt du spiser og den omtrentlige størrelsen på porsjonene. Sjekk porsjonsstørrelser på pakker for informasjon på deler. Også holde styr på hvor mye trening du får.

Snakk med din lege og sette fornuftige vekt-tap mål. Vis legen din mat og mosjon dagbok, og diskutere de endringene du ønsker å gjøre. Hvis du er sterkt overvektig, kan du være en kandidat for vekttap kirurgi. Spør legen din om det er trygt for deg å trene.

Juster din diett for å hjelpe deg å slanke seg. Erstatt usunn mat, for eksempel bearbeidede matvarer som godteri og chips, med frukt og grønnsaker. Bytte til lav-fett eller fett-fri meieriprodukter. Velg magert kjøtt og matvarer med hele korn. Ikke slutte å spise favorittmaten din, men spise mindre porsjoner. Tar sikte på å kutte 500 til 1000 kalorier fra ditt daglige kosthold.

Øvelse minst fire ganger i uken i 60 til 90 minutter. Du trenger ikke å kjøre eller bruke en øvelse maskin --- turgåing, hagearbeid, renhold, tennis, dans og svømming representerer noen andre alternativer. Velg en aktivitet du liker, og hvis mulig, få en venn til å trene med deg.

Opprettholde vekttap ved å fortsette å spise et sunt kosthold og bor fysisk aktiv som du slanke seg. Sjekk vekten din regelmessig for å se konkrete resultater fra da du startet for en måned siden. Fortsett å holde en mat-og treningsdagbok for å holde motivasjonen oppe.