Digidexo.com

Hvordan overleve Foreldre et barn med ADHD

Hvordan overleve Foreldre et barn med ADHD


Barn som er diagnostisert med Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) er vanskelige å forelder. Barn med ADHD er ikke som andre barn: De har mye kortere oppmerksomhet spenn, og de har en enorm mengde energi. Mange folk ikke setter pris på hvordan taxing foreldre et barn med ADHD kan være; men de som bor i en husholdning med et barn med ADHD kjenner utfordringene altfor godt. Les videre for å lære hvordan de skal overleve foreldre et barn med ADHD.

Bruksanvisning

Bekrefte at foreldre et barn med ADHD er hardt arbeid. Mange foreldre til barn med ADHD minimere akkurat hvor vanskelig det er og slå seg opp for å miste sin tålmodighet med sine barn. I stedet akseptere at oppdra et barn med spesielle behov er vanskelig.

Slutt å sammenligne din familie til andre familier. Mange foreldre til barn med ADHD måle sin suksess som foreldre mot foreldre til barn som ikke har spesielle behov, og de konsekvent finne seg å komme til kort. De foreldre metoder som fungerer på andre barn ofte ikke fungerer på barn med ADHD. Barnet ditt er ikke dårlig oppførsel på grunn av dårlige foreldre: Han har en medisinsk tilstand som fører ham til å ha mindre impulskontroll enn andre barn.

Gi barnet mange muligheter til å brenne overskuddsenergi. Jo mer du oppmuntre barnet til å gjøre ting fysisk utendørs, for eksempel sykle eller hoppe på en hoppestokk, jo mindre energi skal han brenne ved å være rampete innendørs.

Sett barnet ditt til sengs tidlig. ADHD symptomene blir forverret av mangel på søvn, så sørg for at barnet ditt får nok hvile. Ved å sette barnet til sengs tidlig, er du møte sine fysiske behov, så vel som å gi deg selv en etterlengtet pause på kveldene.

Ta deg tid for deg selv. Mens alle foreldre trenger tid til å holde liv i seg selv, foreldre til barn med ADHD trenger tid for egenomsorg enda mer. Bruke minst to timer hver uke gjør noe du liker, uten barnet ditt. Jo mer du lade opp egne batterier, jo mer tålmodighet du vil ha med barnet ditt.

Finn det humor i din situasjon. Å ha en god sans for humor er avgjørende for å overleve foreldre et barn med ADHD. Som krenkende som ditt barns oppførsel kan være, barnet ditt gir deg også mange morsomme historier å dele.

Legg merke til barnet bak atferden. Bak den rampete skøyer som holder deg på tå hev er en dyrebar liten gutt eller jente som trenger like mye kjærlighet som alle andre barn. Finn måter å få kontakt med barnet ditt kjærlig i de øyeblikkene der han ikke er ødeleggende.

Tips og advarsler

  • De fleste barn ser ut som engler når de sover. Se barnet ditt sover for å minne deg selv på den dyrebare barn bak dårlig oppførsel.