Digidexo.com

Hvordan Reduser ødelagte blodkar og Spider årer

Hvordan Reduser ødelagte blodkar og Spider årer


Overeksponering for sterke elementer (som sol eller kaldt vann) kan føre til utseendet på ødelagte blodkapillærene generelt i ansiktet og bena. Ødelagte blodkar blir ofte referert til som edderkopp årer på grunn av sin mørke, stygge trelignende utseende. Ikke bare gjør de ser dårlig, kan de være vanskelig å redusere eller bli kvitt. Mens det er over-the-counter medisiner tilgjengelig for dette problemet, vil en hudlege være bedre i stand til å finne ut hva medisiner kan tas for hver enkelt tilstand.

Bruksanvisning

Bruk en krem midler for å minske alvorligheten av hudens tilstand. I en studie utført av The Vein Treatment Center, de fleste kremer som lover å redusere eller kurere edderkopp årer og ødelagte blodkar mislykkes. Men gjør The Vein Treatment Center oppmuntre til bruk av Avon Anew Spider Vein Therapy. VTC gjorde en studie av flere ulike krem ​​rettsmidler og de Avon produktet redusert ødelagte blodkar i mindre enn 10 uker.

Påfør hjemmelaget rettsmidler til de berørte områdene. For ødelagte blodkar bruke en hjemmelaget maske på ansiktet. Bland 1/4 kopp roseolje eller knuse kamille te på med ansikts fuktighetskrem etter eget valg. La ansiktsmasker for å stille for natten.

Redusere både med eple cider eddik (bruke den til huden to ganger daglig) eller kombinere rose, palmarosa eller persille olje i en blanding med virgin kokosolje. Bruk den til berørte områdene i tre til fire uker to ganger daglig.

gjennomgå en medisinsk prosedyre som vil løse problemet. Ifølge The Vein Treatment Center, kan injeksjonsbehandlinger vanne problemet venen og få den til å legge ned. Laser behandlinger er også tilgjengelig, avhengig av alvorlighetsgraden av utbruddet.

Tips og advarsler

  • Deltagelse i daglig fitness forbedrer den kardiovaskulære systemet, som igjen oppfordrer til en sunn sirkulasjon som holder årer og kapillærer sterk. I perioder med lang inaktivitet, gjøre en 5 til 10 minutters tøyningsøvelser og jogge på plass. Øve riktig holdning hjelper sirkulasjon også.