Digidexo.com

Hva gjør du for brystet lunger forårsaket av allergi

Når allergier streik, de vanligvis forårsake kløende øyne og en utstoppet opp nesen. All denne ekstra slim kan renne ned i brystet, skaper lunger. Brystet lunger kan sette lungene opp for et sekundært problem som en infeksjon, så det er godt å fjerne dem så snart som mulig.

Unngå Symptomer

Ved første tegn på allergi-indusert brystet lunger, prøv å fjerne deg fra miljøet forårsaker problemene. Sier du bor med slektninger som har katter, som du er allergisk mot, og etter flere dager med å ta medisiner du fortsatt føler wheezy. Det er på tide å gå til et hotell for natten. Ofte bare å komme bort fra hva som er årsaken til reaksjonen vil kurere symptomene.

Behandle symptomer

Flytte gunk i lungene opp og ut er neste trinn. Den første fasen er å bryte den opp; Dette kan gjøres ved fukting av lungene med damp. Ved hjelp av en luftfukter eller selv sitter i en dampende bad kan hjelpe.

Neste, du vil få det slim ut. Ta en spasertur eller en joggetur, hvis du ikke føler for trafikk, kan hjelpe kroppen klare ting ut. Hvis været er kaldt eller veldig tørr, kan du prøve å holde turer kort for ikke å legge mer stress til lungene. Kald luft i lungene som allerede har et problem kan føre til ytterligere skade dem, og altfor tørr luft har lignende effekt av ytterligere kompromittere vev.

Hvis du fortsatt føler deg tynget i brystet, ved hjelp av en over-the-counter slimløsende kan bidra til å flytte ting sammen enda raskere. En slimløsende kan kjøpes på de fleste apoteker i kulde og influensa midtgangen. En slimløsende i forbindelse med luftfukting og få litt mosjon vanligvis lindrer symptomer. Hvis du fortsatt har lunger, kan det være på tide å se en lege for å få hjelp med den aktuelle oppgaven og for å diskutere hvordan man kan unngå anfall av brystet lunger i fremtiden.

Fremtidige allergi angrep kan vanligvis forebygges med medisiner kjøpt over disk eller ved resept fra legen din. Men hvis det oppstår allergisymptomer, ta skritt for å lindre dem umiddelbart ofte forkorter periode på brystet lunger eller stopper det oppstår helt, da det er en av de senere symptomer oppstår.