Digidexo.com

Hvordan trene i en Stair Climber

Hvordan trene i en Stair Climber


En av de raskeste måtene å komme i form er å trene ved hjelp av en trapp klatrer. Disse maskinene er mye funnet på treningssentre, og ser noe som miniatyr rulletrapper. Den beste måten å trene i en trapp klatrer er å først sørge for at kroppen din kan håndtere det --- sjekk med legen din hvis du ikke er sikker --- så ta det sakte og lett ved å følge noen enkle trinn.

Bruksanvisning

•  Start forsiktig. Tilbringe den første uken med å finne ut hvor du er på maskinen. Bruk "Quick Start" -knappen og "Manual" innstilling. Prøv en 5-minutters intervall på den laveste innstillingen med minst motstand. Hvis det føles for lett, øke den. Fortsette å øke det til du finner innstillingen der du føler du arbeider ut, men ikke velter. Stick med at innstillingen i minst tre uker.

Øk treningen. Når det nivået du har valgt blir lett, gå opp et hakk. Ta vare på det nivået i 3 uker, deretter øke ytterligere. Øke til neste nivå ved å holde på det gamle nivået i 10 minutter, deretter det nye nivået, og deretter tilbake til den gamle nivå.

Press deg selv til det ytterste. Når du har mestret det høyeste nivået som du ønsker å trene, øke treningen enda lenger ved å bytte til en mer utfordrende nivå for 3- til 5-minutters intervaller. Deretter tilbake til din komfort nivå.

Lek deg. Nå er tiden for å leke med de andre innstillingene på trapp klatrer. I stedet for å trene bare på manuell innstilling, se hva andre alternativer kan presse grensene dine. Typiske valgene inkluderer fjellstier, rufsete terreng eller en tilfeldig setting.

Kjøl ned. Uansett hvilket nivå av avansement du har oppnådd i løpet av en Steppmaskin trening, spare fem minutter på slutten for å sakte redusere intensiteten og tempoet, og dermed få pulsen ned igjen i en beroligende måte.

Tips og advarsler

  • Stair klatrere kan være vanskelig på knærne. Hvis leddene begynner å verke, få ned spenningen eller bytt til en tredemølle. Trapp klatrere er spesielt god trening for folk som forventer å gå harde fjelloverganger eller andre bratte hellinger. Alltid ha et lite håndkle på hånden for å tørke av svette, og en flaske med vann for å holde deg hydrert. Hvis du ikke har tid til å gjøre den til din trapp klatrer, trene med et sett med trapper for en lignende effekt.
  • Ikke overdriv det. Ingen trening bør forlate deg så utmattet at du vil falle over, eller så ør at du er i ferd med å besvime. Redusere intensiteten hvis du begynner å oppleve disse følelsene. Økter bør forlate deg energi, ikke nær døden.