Digidexo.com

Holistisk Cure for Blære Pain

Smertefull blære, eller interstitiell cystitt, er en tilstand der lider har blæren smerter, ubehagelig blæretrykket, og smerter i bekkenet. Symptomer inkluderer en hyppig trang til å urinere, hyppig vannlating, smerter ved vannlating, og smerter i bekkenet.

Tradisjonelle behandlinger for blære Pain

Blære smerter som ikke er forårsaket av infeksjon kan behandles med en rekke muntlige medisiner inkludert ibuprofen for smerte, trisykliske antidepressiva for å slappe av blæren og blokkere smerte, og antihistaminer for å redusere urin haster og frekvens. I tillegg er et stoff som heter pentosan noen ganger foreskrevet. Det bidrar til å gjenopprette den indre overflate av blæren og lindrer smerte og symptomer i løpet av flere måneder.

I tillegg til muntlig medisiner, kan medisiner være innpodet i blæren til å lindre smerter og det haster.

TENS, eller transkutan elektrisk nervestimulering, lindrer smerte med milde elektriske pulser. Dette kan bidra til å øke blodtilførselen til blæren, som bidrar til å lindre smerte.

Blære oppblåsthet er en annen tradisjonell medisinsk metode som brukes for blære smerte. Det innebærer strekking av blæren med gass eller vann, som kan midlertidig lindre symptomer.

I sjeldne tilfeller, er kirurgi brukes til å avlaste blæren smerte. Blære styrking, reseksjon, og fulguration der sår er fjernet fra urinrøret kan hjelpe noen pasienter.

Alternative og holistiske Cures for blære Pain

Hvis pasienten bestemmer seg for å melde deg på holistisk kurer, er det noen metoder som kan bidra til å avlaste blæren smerte. Blære smerter kan ofte lindres ved å eliminere sitrusfrukter, koffein, kullsyreholdige drikker og matvarer høy i vitamin C. I tillegg kan blæren bli irritert av forbruker tomater, syltet mat, alkohol, krydder og kunstige søtstoffer. En eliminasjonsdiett der pasienten eliminerer alle potensielle irritanter og deretter legger dem tilbake i dietten en om gangen kan bidra til å bestemme hvilke matvarer som forårsaker problemer. Spise et sunt kosthold kan også forbedre den generelle helsen.

Andre holistiske botemidler for blæren smerte inkluderer blæretrening, som innebærer urinering i henhold til en tidsplan mens utnytte avslapping teknikker for å lindre haster og frekvens.

Reduserer de totale stresset med biofeedback (self-avslapping for smertelindring) teknikker, visualisering eller lav innvirkning øvelsen kan også sterkt redusere blæren smerte.

Bekkenbunns fysioterapi har vært nyttig i enkelte pasienter. Behandlingen innebærer stretching og styrke bekkenbunnsmuskulaturen, som kan redusere muskelkramper.

Flere urter er nyttig for å opprettholde god generell blære helse. Disse inkluderer marshmallow rot, som kan beskytte og berolige en irritabel blære; Cantharis, som kan lette blæren smerte; Nux vomica som kan hjelpe med haster og frekvens; og APIer, som kan lindre smerte. Urter kan tas i kapsel, væske eller te form.