Digidexo.com

Hva er behandlingen for migrene hodepine med Demerol?

Fordi Demerol er et opiat narkotisk - om enn en syntetisk en - det ikke blir brukt som en pågående behandling medisiner for migrene på grunn av sin vanedannende kvaliteter. Migrenepasienter er mye mer sannsynlig å bli behandlet med Demerol hvis de befinner seg i akuttmottaket på grunn av akutte smerter forårsaket av en migrene. Demerol er legevakten narkotiske stoffet fordi det er hurtigvirkende og kraftig. Det er vanligvis kombinert med en antinausea medisiner når de gis, fordi ofte migrene bringe på kvalme fra smerte. Noen kan gjenkjenne dette stoffet ved navn meperidine eller meperidine hydrochloride, fordi Demerol er faktisk en merkevare av meperidine.

Demerol Behandling Typer

Demerol kan administreres i flere forskjellige måter: oralt (via pilleform og via fordøyelseskanalen), intramuskulær injeksjon (i arm, ben eller baken) eller intravenøst ​​(ved en IV). Hver type har ulike smertestillende utbruddet tidsrammer og varierende maksimal effekt ganger også, slik at én type mer fortrinnsrett til en annen når smertene har blitt videreført i noen tid, og lettelse er nødvendig umiddelbart.

Oralt administrert Demerol

Fordi oralt administrert Demerol er ikke så effektive i å redusere migrene smerter (mindre enn halvparten, faktisk), denne formen for Demerol er generelt ikke anbefalt behandling for de midt oppe i en migrene, særlig hvis migrene smerte er alvorlig nok til å resultere i en akuttmottaket besøk. Selv analgetiske effekter begynne innen 15 minutter, er peak effekter ikke følt for opptil en og en halv time, langt forbi en akseptabel tid for noen lidelse uutholdelig migrene smerte og kvalme.

Intramuskulær administrering Demerol

Den analgetiske virkning for Demerol som injiseres intramuskulært oppstår i løpet av 15 minutter, med toppeffekt som forekommer i omtrent en time. Selv om topp-effekten er noe bedre (ved muligens 30 minutter) enn oralt administrert Demerol, er denne metoden ikke er den beste for å redusere migrene hodepine umiddelbart.

Intravenøst ​​Demerol

Gir betydelig lettelse så fort som ett minutt etter å ha blitt gitt intravenøst, er intravenøst ​​Demerol det foretrukne valget i akuttmottaket situasjoner av leger og pasienter likt. Etter at den analgetiske virkning finner sted i løpet av ett minutt av innføring inn i IV, er det kun fem på syv minutter senere at medikamentet så når sin topp effekt og kan opprettholde det nivået i opp til fire timer. Unødvendig å si, for dem som lider uutholdelig migrene, tid er det viktigste elementet i behandlingen alternativet valgt.

Advarsler

Demerol krever en resept fra en lege. Som med alle narkotiske, kan overforbruk føre til avhengighet.