Digidexo.com

Behandling for Hives hos barn

Også kalt blemmer eller hevelser, elveblest på barnets hud kan være et resultat av et insektbitt; en allergisk reaksjon på mat eller medisiner; eller eksponering for et irritasjonsmoment som gift eføy eller plantevernmidler. Elveblest kan behandles med hjem rettsmidler eller over-the-counter eller reseptbelagte medisiner, avhengig av alvorlighetsgraden og lokaliseringen av elveblest. Ifølge Mayo Clinic og National Library of Medicine, behandlinger for elveblest hos barn inkluderer antihistaminer og naturlige salver for huden.

Soaking

Dersom barnet ditt har elveblest over et stort område av huden, en suge i en lunken bad med finmalt havregryn eller tea tree olje tilsatt kan redusere kløe og rødhet.

Salver

Aktuelle salver som aloe vera-ekstrakt og hydrokortison krem ​​kan bli gnidd inn i barnets hud for å redusere kløe forårsaket av elveblest.

Ikke-reseptbelagte legemidler

Reseptfrie muntlig og aktuelle medisiner kommer i barns varianter og inkluderer merker som Benadryl og Zyrtec, og arbeid ved å stoppe kroppen din fra å produsere histaminer som forårsaker elveblest.

Reseptbelagte Antihistaminer

Elveblest som ikke svarer til over-the-counter antihistaminer kan trenge å bli behandlet med en sterkere resept styrke medisiner som Clarinex eller Allegra.

Steroider

Steroider som prednison eller kortison kan injiseres eller tas oralt for å stoppe betennelse og hevelse forårsaket av elveblest på barnets hud.

Emergency Treatment

Dersom barnet ditt har elveblest i munnen eller på tungen, eller utvikler feber, svimmelhet eller hevelser i ansiktet, kan akutt legehjelp være nødvendig, og adrenalin kan injiseres dersom angrepet er alvorlig.