Digidexo.com

Hvordan ta en EPT Test

Hvordan ta en EPT Test


Hvis menstruasjonen er forsinket kan du ta en graviditetstest for å finne ut om du kan være gravid. EPT, en av de mest populære merkene av tester, kan du teste så snart du har gått glipp av din periode i bekvemmeligheten av ditt hjem. EPT graviditetstester arbeid ved å teste urinen for humant choriongonadotropin (hCG); graviditetshormonet som vil være til stede i systemet kort tid etter implantasjon og graviditet.

Bruksanvisning

•  Vent til menstruasjonen er minst en dag for sent før du tar EPT graviditetstest hjemme. Testing raskere enn dette kan være unøyaktig.

Ta testen pinne fra folien og fjern den lilla hetten fra absorberende spissen på testpinnen.

Rett testpinnen med absorberende spissen nedover og la den i urinstrålen i fem sekunder.

Plasser testpinnen med billedsiden opp på et flatt underlag.

Vent to minutter og deretter lese resultatet på testpinnen. Et plusstegn (+) betyr at testen er positiv, og du kan være gravid. Et minustegn (-) betyr at testen er negativ for graviditet, og at du mest sannsynlig ikke gravid.

Tips og advarsler

  • Hvis du foretrekker å bruke en samling cup, samle urin i en ren og tørr kopp og dyppe den absorberende spissen i cupen i 20 sekunder.
  • Ingen graviditetstest er 100% nøyaktig. Konsultere legen din dersom du har noen uvanlige symptomer, eller hvis testresultatene er ikke hva du forventer.