Digidexo.com

Hvordan spise for å være Fit for Life

Leve et langt og sunt liv krever mer enn bare gode gener og mye flaks. Det krever å følge en diett som består av å spise hva forskere har fastslått å være riktig mat i riktige kombinasjoner. Dette, kombinert med å bruke ernæringsmessig god praksis, vil hjelpe deg å spise for å være fit for livet.

Bruksanvisning

Hvordan spise for å være Fit for Life

•  Bestem hvor mange kalorier du trenger basert på hvor mye energi du expend hver dag. Kalorier likestille til energi. For å opprettholde din nåværende kroppsvekt, må du forbrenne like mange kalorier som kroppen bruker. For hver 3000 kalorier mer enn det du bruker, vil du få omtrent ett pund. En kvinne som vekter 130 pounds og er moderat aktiv bør spise 1800 kalorier per dag. En 160-kilos mann som er moderat aktiv bør spise 2000 til 2200 kalorier per dag.

Spis ikke mer enn 23 g fett per dag. Dette er den anbefalte mengden i henhold til Cleveland Clinic og USDA.

Spis en sunn frokost. Harvey Diamond er forfatter og skaperen av Fit for Life-programmet. Hans råd er å bare konsumere frukt og grønnsaker før middag.

maksimere de helsemessige fordelene ved å spise frukt og sørg for å spise blåbær. Forskere ved USDA Menneskelig Forskning Nutrition Center har oppdaget at blåbær føre til bedre hukommelse og oppbevaring av motoriske ferdigheter som vi blir eldre.

Spis havregryn til lunsj - ekte havremel, ikke den typen som kommer i pakker og ulike smaker. Havregryn har vist seg å redusere risikoen for kreft, senke dårlige kolesterolet og redusere risikoen for hjertesykdom.

Limit rødt kjøtt. Det er høy i mettet fett, og forskning tyder på at rødt kjøtt bidrar til de ødeleggende virkningene av leddgikt og visse kreftformer.

Konsumere flavonoider. Disse vannløselige plantepigmenter har antioksidantegenskaper som faktisk fungerer for å reparere skadet vev. Mat rik på flavonoider inkluderer både svart og grønn te, løk, basilikum og hvitløk.

spise for å leve; lever ikke for å spise. Utvikle smak for sunn mat, som frukt og grønnsaker, og begrense inntaket av raffinert sukker og salt. Flere ernæringseksperter, inkludert Dr. Joel Fuhrman, har oppdaget at du faktisk kan redusere forekomsten av sykdommer som høyt blodtrykk, diabetes og kreft ved å eliminere raffinert sukker og redusere natrium.

Kaste alkohol og brus og erstatte dem med vann. All alkohol og all brus - selv diett brus. Nyere forskning tyder på at sødme av diett brus gjør oss mer lyst på sukkerholdige matvarer, og dermed ender vi opp med å spise mer usunn snacks.