Digidexo.com

Hvordan lage ionisert vann

Hvordan lage ionisert vann


Prosessen med ioniserende vann bryter hydroksylioner eller negativt ladede hydrogenmolekyler, som oppstår når vannet passerer gjennom vannbehandlingsanlegg. En del av vannbehandlingsprosessen er varme vann og tilsetning av kjemikalier, som fjerner naturlig forekommende basiske mineraler. Denne renseprosessen kan overvinnes ved å ionisere vannet for å gjenopprette friske alkaliske nivåer tilbake i vannet. Fem metoder som du kan ioniserer vannet blir diskutert.

Bruksanvisning

Hvordan lage ionisert vann

•  Test pH-nivået i vannet du for tiden drikker for å fastslå om det er mellom 8,0 og 10,0. Hvis det er i dette området, har man ionisert vann. Hvis det ikke er i dette området, må du ionisere vannet.

Koble en vann ioniser til vask kjøkkenkran og la denne maskinen ionisere vannet for deg. En vann-ioniseringsinnretning benytter lav spenning strøm for å eliminere vann surhet og øker den alkaliske eller basisnivået av vannet. Vann ioniserte maskiner er den dyreste og populært alternativ for ioniserende vann.

Pass vann om bio-keramiske filtre for å ionisere vannet hvis et vann Ionizer er ikke tilgjengelig. Det andre alternativet med leire, stein, og utvalgte mineraler for å skape en magnetisk resonans i vannet for å gjenopprette dets alkalitet. Dette oppnås ved hjelp av leire inneholdende store konsentrasjoner av magnetitt og kobolt elementer.

Pass vann gjennom magnetiske felt for å øke alkaliteten i vann. Dette er et tredje alternativ kan du oppnå ved å feste en utvendig magnetisk ioniseringsfunksjonen enhet til vannrør. Disse enhetene brukes på vannrør som leverer vann til hjemmet og / eller apparater.

Plasser alkalisk konsentrat til en åtte unse glass vann før du drikker det. Denne fjerde alternativet bruker alkalisk konsentrat, som er tilgjengelig i flytende eller tablettform. Plasser to dråper alkalisk væske eller en alkalisk tablett i et glass vann for å ionisere vannet.

Pass vann gjennom en satsenhet ioniseringsinnretning for å re-ionisere vann. Denne femte alternativ behandler en liter vann på en gang. Prosessen bruker elektrolyse og vanligvis tar 15 minutter. En typisk batch enhet ioniseringsinnretning er den minst kostbare fremgangsmåte for å ionisere vann.

Tips og advarsler

  • Ionisert vann er ofte referert til som oksygenrikt vann, Micro-vann, lys Vann, Miracle Vann og Micro-Gruppert Water. Vann ioniserte maskiner er den vanligste enhet som brukes for ioniserende vann. Den gjennomsnittlige pH-verdien i ionisert vann er 9,0 (er mer basisk enn normalt vann) og den normale pH av vann er 7,0 på en skala fra 1,0 til 14,0. Noe nedenfor er 7,0 indikerer syre i vann, med 1,0 som er den mest sure. En sitron har en pH på 3,0 og syrenøytraliserende stoffer har en pH-verdi på 8,5 til 9,0.
  • Vær forsiktig når du bruker elektriske apparater rundt vann for å forhindre elektriske støt. Ionisert vann bør aldri overstige et pH-nivå på 10,0.