Digidexo.com

Hvordan Beat Angst

Angst er blant de vanligste medisinske tilstander, og folk som lider av det stadig søke etter lindring. Her er noen måter du kan stoppe din angst før den starter.

Bruksanvisning

Ta et varmt bad. Noen ganger med alt kjas og mas arbeid og liv, vi glemmer å ta tid for oss selv. Hvis du finner pulsen begynner å stige, umiddelbart tregere tempo og ta et varmt bad med beroligende salter.

Snakk med en venn eller et familiemedlem og få noen stress du kan ha fra brystet. Stress fører til angst og pulserende hjertet slår. La ting gå som plager deg, og du vil føle deg mindre engstelig.

Tren kropp og sinn. Enten det er en 5K løp eller en yoga-økt, gjøre noen form for trening. Mosjon holder angsten borte, og tillater folk å utøve alle der frustrasjoner på en fysisk måte.

Gå til en terapeut for litt hjelp. Diskuter med dem dine triggere og øyeblikkene når du føler deg mest engstelig. Ved å identifisere dine triggere og stressende situasjoner, kan du lære å jobbe med dem og overvinne frykten.

Identifisere dine egne triggere. Når du begynner å føle deg engstelig eller vet når en angst angrep kommer på, stoppe og gjenkjenne hva du gjør. Identifisere den situasjonen du er i kan være nøkkelen til å forstå hvor din angst stammer fra.

6. Spis sunt. Du kan redusere stress og angst i livet ditt ved å spise sunn mat som holder deg balansert og går hele dagen. Frokost er dagens viktigste måltid, så ikke gå glipp av det.