Digidexo.com

Kreft Alternativ medisin

Alternative modaliteter kan tilby fordel for både kreftbehandling og kreftforebygging. Selv om ikke anses kreftkurer, har bestemt alternativ medisin har vist seg å bidra til bremse veksten av kreft, for eksempel Gonzalez Therapy.

Gerson Therapy

Tilhengere av Gerson terapi fremme at kosthold spiller en viktig rolle i kreft og foreslår å spise bare ferske frukt juice som forbrukes umiddelbart etter pressing.

Avgiftning

Eksponering for giftstoffer er antatt å bidra til utvikling av kreft. Urter som Milk Thistle og Oregon Grape Root er tenkt å bidra til å avgifte kroppen.

Gonzalez Therapy

Forslag til å bremse veksten av kreftsvulster, fremmer Gonzalez terapi frisk frukt og grønnsaker, korn og en mengde kosttilskudd.

Kampo Medicine

Kampo medisin oppsto i Japan rundt det syvende århundre, og er basert på primær teorien om å bruke urter for å behandle mange sykdommer, inkludert kreft.

Homeopati

Selv aldri spioneringen å være en kur, kan mange homøopatiske midler bidra til å styrke evnene til immunsystemet som kan hjelpe i kreftforebygging.

Ayurveda medisin

Ancient ayurvedisk medisin ser kreft som en ubalanse i en eller flere av de tre dosha; vata, pitta eller kapha. Derfor, gjenopprette balanse betyr gjenopprette helse.