Digidexo.com

Trinn for å starte en diabetes behandling plan

Trinn for å starte en diabetes behandling plan


Diabetes er en tilstand der en person har for mye blod sukker eller glukose. Ifølge Mayo Clinic, er glukose den viktigste kilden til cellulær energi for muskler og vev. Hvis neglisjert, kan for mye glukose føre til alvorlige helseproblemer. Med kroniske diabetes som type 1 og type 2, utvikle en tidlig, konsekvent behandling plan er avgjørende.

Sett sammen ditt lag

Når du står overfor en motstander som diabetes, sette sammen et support team er en god idé. Først ut er legen din, som vil veilede deg i medisinske spørsmål, til en ernæringsfysiolog hjelpe med riktig spising, og en personlig trener til å utvikle fysisk form. Din ektefelle, familie og venner kan også være på diabetes support team. Siden symptomene kan være langt strekker, må du ha regelmessige kontroller fra en øyelege, fot lege og tannlege.

Tegn et veikart

Tenk på din diabetes behandling plan som et veikart. Fighting sykdommen er en kompleks, livslang prosess som vil ha sine åser og daler underveis. Formulere en behandlingsplan tillater deg og teamet ditt til å fungere bedre sammen, ifølge Discovery Health Guide til Diabetes. Det sikrer at alle har en forståelse av din utfordring og deres rolle i den.

Gjør Vedtak

I de tidlige stadiene av å formulere en diabetes behandling plan, det er viktige avgjørelser å ta. Lag en liste over korte og langsiktige mål, en liste over de endringene du trenger å gjøre (slutte å røyke, gå ned i vekt, etc.) og en liste over medisiner og hvordan du skal ta dem riktig. Få råd om planlegging måltider for å ha et næringsrikt kosthold, og ser for støtte grupper som er tilgjengelige for deg.

Motta Instruction

Du bør lage en sjekkliste over prosedyrer du trenger å lære, for eksempel hvordan å sjekke og registrere blodsukkeret, hva du skal gjøre i tilfelle at du har lavt blodsukker, hvordan du kan teste urinen for ketoner, og hvordan å administrere insulin injeksjoner . Du bør være i utvikling av behandlingsplanen, fordi mange av de beslutningene rotere rundt din livsstil. Faktorer som skal vurderes omfatter skolen din og fremdriftsplan, spisemønstre og preferanser, fysisk form, kulturell bakgrunn, og hvor mye sykdommen har påvirket deg så langt.