Digidexo.com

Urter som begrenser produksjonen av magesyre

Urter som begrenser produksjonen av magesyre


Magesyre er normalt frigjøres i magesekken i løpet matforbruk. Den er produsert og frigjort av magens parietalceller, som er plassert i mageslimhinnen. Syren hjelper fordøyelsen ved å bryte ned matens proteinstrukturer og komponenter for å frigi sine vitaminer og næringsstoffer i magen. Magesyre nivåer er vanligvis regulert og holdt i balanse. Men når overproduksjon skjer, det er urter som kan begrense produksjonen av magesyre.

Identifikasjon

Økt magesyre er kjent som Acid Peptic Disease (APD) og kan være forårsaket av overskytende mat eller uregelmessige matvaner, drikker alkohol, bruk av enkelte reseptbelagte legemidler og selv redusert blodsirkulasjon til magen. Denne tilstanden kan føre til magesår, og magesår, sure oppstøt, halsbrann og dyspepsi. Bruk urter for å støtte magen som du endrer matvaner, redusere stressnivået eller arbeide med legen din for å finne alternativer til reseptbelagte legemidler som kan forårsake APD.

Fordelaktig Urter

Lakris rot er en gunstig urt for fordøyelsen. Den brukes til å redusere nivåene av syre i magen, og for å bidra til å helbrede sår. Lakris hjelper også med dårlig fordøyelse, halsbrann og betennelse og irritasjon i fordøyelsessystemet.

Kamille lindrer magen og fordøyelsessystemet ved å redusere betennelse og avslappende magemusklene. Dette bidrar til å redusere halsbrann, kvalme og gass. Kamille brukes til å behandle gastrointestinale problemer som irritabel tarm syndrom og diverticular forhold.

Mjødurt reduserer surheten i magen. Det gir også lindring av halsbrann, magesår og gastritt. Det bidrar til å avlaste syrerelaterte forhold i resten av kroppen, slik som leddsmerter og blærekatarr. Mjødurt har rensende egenskaper, og det legger tone til slimhinnen i fordøyelseskanalen. Det bidrar også til å lindre diaré og ubehag i magen.

Selv sitroner er sure, etter inntak de raskt øke alkalitet nivåer i fordøyelseskanalen. Sitroner gi lindring til økt magesyre, og spise sitroner vil bidra til å lette sår, bedre appetitt og forbedre leveren og bukspyttkjertelen helse, så vel.

Indisk stikkelsbær er en frukt som kan bidra til å redusere magesyre sekresjon. Det kan også bidra til å beskytte mageslimhinnen, som det hindrer sår fra forming. Dette er hva som gjør indisk stikkelsbær effektiv i behandling av fordøyelsesbesvær og magesår.

Tar Urter

Det er to vanlige måter som helsepersonell kan anbefale å ta disse urter for å begrense magesyre: infusjon eller skjær. Infusjons metode er å bratte de tørkede urter i kaldt eller varmt vann for en tidsperiode. Kaldt vann vil bevare så mye av urter 'helbredende egenskaper som mulig, men det vil ta lengre tid for urte egenskaper for å bli tilført i vannet. Varmt vann vil gi raskere infusjon.

Din helsepersonell kan også foreskrive urte tinkturer. De er tilgjengelige for kjøp, eller du kan lage din egen. Tinkturer er laget med alkohol (ikke gni alkohol), destillert vann, eddik eller glyserol som base. De tørkede urter er anbrakt i en krukke som inneholder en av disse baser, og deretter er tillatt å sitte i minst to uker i et mørkt og tørt sted. Skjær er rystet hver 24. time for å hjelpe utgivelsen prosessen.