Digidexo.com

Gode ​​dietter for barn

Gode ​​dietter for barn


Eksponentiell vekst og utvikling finne sted i løpet av barndommen. For å støtte barnekropper i løpet av denne overgangsperioden, barn trenger nok av alle de riktige næringsstoffene og fra alle de riktige kildene. Selv om det er et hav av råd tilgjengelig om gode dietter for barn, flere viktige ideer må tas hensyn til ved etablering av en slik diett.

Fett

Fett er en viktig mat i et barns kosthold. Som nonprofit Weston A. Price Foundation har påpekt, fett - særlig demonisert mettet dyr fett og kolesterol - er avgjørende for hjernen og kroppen utvikling i voksende barn. Faktisk er disse fett er så avgjørende i kosten for unge mennesker som kaloriene i morsmelk er mer enn 50 prosent fra fett. De beste kildene til fett for barn er smør, kremfløte, helmelk, smult, talg, kokosprodukter og kjøttfett, med avokado og olivenolje følgende ikke så langt bak. Den pris Foundation anfører at vegetabilsk fett (for eksempel rapsolje og soyaolje), så vel som hydrogenerte fett, ikke er skikket for alle mennesker, særlig barn, og bør unngås.

Stivelse

I henhold til nærings-vitenskaps Aajonus Vonderplanitz, er stivelser som brukes i legemet hovedsakelig til å binde til og nøytralisere overdreven hormoner, slik som adrenalin, som gjør at barn så hyperaktive og engstelig. Selv om det beste middel for hyperaktivitet er trening, kan spise stivelse hjelpe rolige barn ned ytterligere - særlig i situasjoner når ekstra hjelp er virkelig nødvendig, for eksempel når du prøver å gjøre lekser. Stivelse kan enten inntas rå i form av rå nøtter eller tilberedt i form av poteter eller brød.

Real, Whole Foods

Barn er sunn når de bruker ekte, hele matvarer, samme mat som sine store, oldeforeldre ville ha anerkjent som mat. Disse matvarer inneholder full-fett meieriprodukter, egg, kjøtt, kokosolje, frukt, grønnsaker, hele korn og ubehandlet og rå mat generelt. Fersk, rå mat er spesielt gunstig.

Oppmerksom på grønnsaker

Grønnsaker og / eller grønnsaksjuice skal konsumeres i mindre mengder. Ifølge Vonderplanitz, grønnsaker og grønnsaksjuice over alkalize et barns naturlig syrlig fordøyelseskanalen, at det går fordøyelsen av sure matvarer og animalske matvarer riktig. Ved å spise et kokt eller behandlet diett, men kan moderat grønnsak eller juice forbruket være gunstig også for å hindre forstoppelse, og dermed bør oppmuntres.

Vitamin A & D

Fordi vitamin A og D er så avgjørende for riktig vekst og utvikling, samt øye og beinhelse, bør et barns kosthold alltid inneholde disse næringsstoffene i moderate mengder. De beste kildene til vitamin A er lever (spesielt oksekjøtt lever), tran, skalldyr (østers er best), og røde og oransje frukt og grønnsaker. De beste kildene til vitamin D er tran, alle vill sjømat, og egg, melk og smult fra dyr oppvokst på beite (som er utsatt for mye sollys).

Søtsaker

Ifølge Weston A. Price Foundation samt Ramiel Nagel, forfatter av Cure Tooth Decay: helbrede og forebygge hulrom med ernæring, behandlet sukker - spesielt hvitt raffinert sukker og høy fruktose mais sirup - er ansvarlig for mange helseproblemer og ubalanser inkludert tannråte og vekst og utviklingsspørsmål i barn. Det er best for barn å spise frukt og rå, uoppvarmet honning i stedet for bearbeidet sukker og søtsaker eller for å holde behandlet sukker til et minimum.