Digidexo.com

Langsiktige virkningene av Drug & Alcohol Abuse

Mange er ikke klar over de langsiktige virkningene av narkotika-og alkoholmisbruk. Her er bare noen av de sykdommer og lidelser knyttet til narkotika-og alkoholmisbruk.

Pankreatitt

Lang tid drinkers kan lide en svært smertefull sykdom som kalles pankreatitt. Pankreatitt er en betennelse i bukspyttkjertelen, et organ som hjelpemidler i fordøyelsen av sukker.

Diabetes

De fleste vanlige drinkers er overvektig, noe som kan føre til utbruddet av diabetes. Diabetes er en kronisk lidelse som påvirker måten kroppen behandler sukker. Dette kan føre til en svært begrenset diett og potensielt alvorlige helsemessige komplikasjoner.

Stroke

Tung drikking fører blodet til å tykne og øker at sjansene for blodpropp. Slag oppstår når blodtilførsel til hjernen er avskåret, noe som kan være forårsaket av blodpropper. Langvarig bruk av kokain kan også øke sjansene for et slag.

Psykose

En langsiktig effekt av å bruke metamfetamin, et sentralstimulerende stoff som forårsaker intens eufori, kan føre til psykose. Dette inkluderer, men er ikke begrenset til følelser av paranoia og hallusinasjoner samt hukommelsestap og alvorlige tannproblemer.

LSD Flashbacks

LSD er et psykedelisk stoff som kan forårsake visjoner om farge og hallusinasjoner. Langvarig bruk av LSD kan resultere i det som kalles "LSD flashbacks» år etter at en bruker har sluttet å ta medisinen.