Digidexo.com

Hvordan støtte en kjær i Rehab

Hvordan støtte en kjær i Rehab


Narkotikaavhengighet er ikke bare påvirker din kjære, men hele familien. Du lider også. Du kan føle deg såret, forvirret, uelsket eller sint om hans handlinger. Stien mot utvinning vil være vanskelig for ham og for deg. Men gjennom støtte og kjærlighet, kan dere begge komme gjennom.

Hvordan støtte en kjær i Rehab

•  Utdanne deg selv på stoffet din kjære er avhengige av. Det er viktig at du vet alt om det - enten det er alkohol, kokain eller heroin - slik at du vet hva du kan forvente når hun går inn i rehab.

Kontakt en lokal rusmisbruk behandlingssenter eller fastlegen din når du har funnet ut årsaken og natur din kjære en avhengighet.

Spør mange spørsmål om hva tilbaketrekning og rehab vil innebære. Spør hvilken rolle familien og venner kan spille for å hjelpe personen lykkes i å sparke en vane.

Godta det faktum at din kjære har et alvorlig problem. Slutte å lage unnskyldninger og dekker for ham. Lever i fornektelse vil bidra til problemet. Du ikke gjør ham noe godt ved å snu det blinde øyet til hans bruk av narkotika.

forsikre henne om at du elsker henne og er der for henne. Men være fast i det faktum at du ikke kan sitte ved lenger og tillate henne å ødelegge livet hennes.

delta i behandlingen økter med den personen du elsker å støtte deres prosess og helbrede deg selv. Delta i gruppe terapitimer. Se etter støttegrupper for familier i din situasjon. Det er viktig å lære hvordan å være en medvirkende, støttende partner i utvinningen fra narkotikabruk.

Hint

  • Ta en narkotikaavhengighet test på nettet hvis du er usikker på omfanget av din kjære en avhengighet.