Digidexo.com

Diet Kilder Magnesiumklorid

Magnesium er et mineral som finnes i kroppen, og er viktig for sunn cellefunksjon. Magnesium finnes i bein, celler, organer og vev i kroppen din. Det er ofte ignorert mineral, men det er viktig for nervesystemet, stoffskiftet, blodsukker, bein og hjerte, samt mange andre funksjoner. Magnesiumklorid (MgCl2) er den kjemiske forbindelsen blanding av magnesium og klorid, og finnes i sjøvann. Ved bruk som et tilsetningsstoff - en god koagulant og vannløselige - det er en god kilde for magnesium.

Popeye Hadde en god plan

Spinat er en god naturlig kilde til magnesium, som er de fleste grønne bladgrønnsaker, spesielt tang. Den klorofyll i bladene som gjør dem grønn inneholder magnesiumklorid. Så hvis du husker å velge greener, spesielt spinat, vil du få din magnesium samt andre vitaminer.

Hvis du ikke er en greener fan, nøtter og hele korn er også gode kilder til magnesium. Hel-hvete brød er spesielt rik på magnesium. Bare sørg for at det er 100 prosent hele hvete uten beriket mel. Hvis du husker å spise en rekke bønner, bladgrønnsaker, nøtter og uraffinert hel-korn brød, kan du møte eller overgå den daglige verdien av nødvendig magnesium.

Proteiner og pastasaus

Tofu og soyamelk er gode kilder til magnesium klorid, som er saltvann fisk som kveite og laks, som er gode kilder til naturens magnesium. Tre gram fisk oppfyller 20 prosent av det daglige anbefalte nivåer av magnesium. Cashewnøtter og mandler, ca 1 oz. hver, vil oppfylle nesten halvparten av det daglige anbefalte inntaket. Nå kan du legge noen vanlig, skummet-melk yoghurt. Om 8 oz. vil gi 15 prosent av det daglige anbefalte inntaket. Hvis du elsker pasta, skyll den med tomatsaus laget av tomatpuré. Pastaen er en meget god kilde for magnesium.

Variasjon er livets krydder

Peanøttsmør, for alle de som ikke er ivrig på greener og yoghurt, vil levere en god prosentandel av den daglige verdien av magnesium. Last inn litt peanøttsmør på to skiver av hel-hvete brød og du har et måltid som er velsmakende og magnesium-rik. Og det er glede på slutten av magnesium regnbue, selv en dessert som en melkesjokolade candy bar eller sjokolade pudding inneholder noe magnesium og vil tilfredsstille om lag 8 prosent av anbefalt daglig magnesium krav. Så hvis du har en daglig diett som er full av variasjon med korn, bladgrønnsaker, nøtter, fisk og til og med sjokolade, vil du være å spise en magnesium-rikt kosthold, og kroppen din vil takke deg.