Digidexo.com

Hvordan behandle Barnas Kvalme

Hvordan behandle Barnas Kvalme


Alle foreldre gruer høre deres barn uttale ordene "Jeg tror jeg kommer til å kaste opp." En kvalm barnet er ulykkelig og ubehagelig, og det er opp til deg å hjelpe dem. Det finnes en rekke måter å behandle barne kvalme, inkludert noen forebyggende tiltak. Les videre for å lære hvordan å behandle barnas kvalme.

Hvordan behandle Barnas Kvalme

Forhindre Oppkast

•  Lytt til barnet ditt når han viser han ikke føler seg bra. Barn ofte gir liten advarsel før de kaster opp, men de har en tendens til å fortelle deg at de føler seg "funny" på noen måte. Mange erfarne foreldre har funnet seg selv rydde opp både et sykt barn og stuen fordi de ikke klarte å akt på advarselen sine barn som er levert.

behandle kvalme før det blir fullverdig oppkast. Har barnet ditt hvile stille, sittende eller liggende i en stol, ettersom høye nivåer av aktivitet kan forverre kvalme. Mens hun hviler, tilby henne en klar, søt drikke eller en frossen is pop å bosette magen hennes. Unngå sure fruktdrikker som de kan forverre en urolig mage.

Plasser et barn utsatt for reisesyke nøye i bilen. Han bør være vendt forover og i stand til å se ut foran vinduet, som den raske, uklart Utsynet fra sidevinduene forårsaker carsickness.

Unn høy feber og barking hoste med en over-the-counter medisiner som passer for barnet ditt (som indikert av en barnelege). Høy feber kan føre til kvalme hos barn, og en ukontrollert hoste kan ofte utløse et barns brekningsrefleksen.

Behandle kvalme

Hydratiser barn som har vært oppkast med små mengder klar væske. Etter et anfall av oppkast, vente en time og deretter gi dem ca 1 fl oz. av flytende hvert 20. minutt. Hvis du etter en time eller så dette beløpet blir tolerert, øke til om lag 8 fl oz. Væsker å tilby inkluderer eplejuice, te, buljong, gelatin og svak druesaft.

gi en re-hydratisering løsning til et barn som har blitt oppkast i 24 timer eller lenger. Barn blir dehydrert svært raskt, og re-hydration løsninger kan bidra til å erstatte tapt væske, samt balanse barnas kalium og natrium nivåer.

Tillat barnet å tygge peppermyntetyggegummi, nippe peppermynte te eller suge på en peppermynte godteri. Mint er en naturlig rette for kvalme. Det hjelper berolige magemusklene og redusere spasmer som følger kvalme og oppkast.

Begynn barn på fast føde sakte. Inntil et barn har vært kvalme og oppkast gratis for en dag eller to, bør han holde seg til et tørt diett. Klare supper, toast, kjeks, ris og andre milde matvarer er lettere på magen.

Hint

  • Ring barnelege umiddelbart hvis kvalme er ledsaget av en stiv nakke, høy feber, eller hvis et barn er groggy og ikke svarer eller synes å være blodig oppkast.